Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Daan Snellink vertrekt naar Houston Baptist University

Daan Snellink vertrekt naar Houston Baptist University

KingsTalent is erg verheugd te kunnen melden dat Daan Snellink volgend schooljaar uitkomt voor Houston Baptist University men’s soccer team! Daan vertrekt begin augustus, net voor zijn 19everjaardag, naar Houston, Texas. Waar hij zijn huidige opleiding zal vervolgen.

 

Houston is, in vergelijking met zijn huidige woonplaats Leusden, een enorme stad met ruim 2 miljoen inwoners. Houston, de stad van de Houston Rockets, Astrox, Texans en Houston Dynamo. Vervelen zal Daan niet hoeven met al deze sportteams om de hoek.

 

Deze week zette hij een handtekening onder zijn contract. Een fraaie bezegeling van zijn talent en een mooie uitdaging voor Daan. Voetballend hoeft hij zich niet te vervelen. Hij zal met zijn team dit seizoen meermalen het vliegtuig nemen om wedstrijden te spelen in oa California, Las Vegas, San Antonio, Grand Canyon en Seattle. Houston Baptist University komt uit op het allerhoogste collegeniveau in de VS. Een grote uitdaging voor de jonge verdediger.

 

Daan begon zijn voetbalcarrière bij Roda’46. Met een kleine tussenstap bij IJsselmeervogels genoot hij zijn hele jeugdopleiding bij Roda’46. Nu, in de U19 doet hij met zijn team mee om de bovenste plaatsen in de landelijke 2edivisie. Ook heeft hij al zijn debuut voor het eerste elftal gemaakt. Daarnaast maakte hij een goede indruk op de jaarlijkse KingsTalent Showcase. Een talent dus!
Vanaf deze zomer is Daan dus te zien op de Amerikaanse velden. Wij wensen Daan erg veel plezier en succes! Natuurlijk houden we hem goed in de gaten gedurende zijn verblijf daar. Houdt daarom onze site of social media goed in de gaten.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.