Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Culver-Stockton College vindt in Tristan Dieles gewenste defensieve versterking

Culver-Stockton College vindt in Tristan Dieles gewenste defensieve versterking

Tristan Dieles gaat aan de slag in Canton, Missouri. De 17-jarige verdediger heeft een contract getekend bij Culver-Stockton College, waar hij vanaf de zomer het men’s soccer team zal gaan versterken. Tevens zal hij aan deze onderwijsinstelling de studie Business Administration gaan volgen.

 

Dat Tristan ambitieus is laat hij op jonge leeftijd al blijken. Op zesjarige leeftijd verruilt hij Alexandria ’66 voor VVOR. Na een aantal succesvolle jaren bij deze vereniging vertrekt de 15-jarige verdediger gedurende het seizoen 2014-2015, waarin hij werd verkozen tot speler van het seizoen, naar een van de grootste amateurverenigingen van Nederland: VV Capelle. Hier groeit de fysiek sterke voorstopper uit tot een vaste waarde in het U17 elftal, waarvoor hij in totaal 49 wedstrijden speelt. Aan het eind van afgelopen seizoen ruilt Tristan zijn groen-zwarte tenue in voor de kleuren van BVCB, oud-club van Wessel Albers, die onlangs de overstap maakte naar William Woods University.

 

In Amerika treft Tristan een ploeg die in het afgelopen seizoen 35 tegendoelpunten moest incasseren in 20 wedstrijden. Ondanks het hoge aantal tegendoelpunten wonnen de ‘wildcats’ het afgelopen seizoen negen wedstrijden. Met het oog op een hoge klassering volgend seizoen in de Heart Of America Athletic Conference ging coach Jimmy Moris op zoek naar versterkingen, die hij onder andere vond in het Nederlandse toptalent.

KingsTalent wenst Tristan Dieles veel succes bij zijn nieuwe ploeg en school! Wil jij ook sport en studie combineren in Amerika, meld je dan aan via ons aanmeldingsformulier of neem contact met ons op!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.