Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Christoph Willemsen signs at Lincoln Memorial University, Harrogate, Tennessee

Christoph Willemsen signs at Lincoln Memorial University, Harrogate, Tennessee

 

 

Christoph Willemsen is een gelukkig persoon, zijn droom om te sporten en studeren in Amerika gaat deze zomer namelijk werkelijkheid worden! De 21-jarige verdediger van eersteklasser DTS uit Ede maakt een transfer naar Lincoln Memorial University, Harrogate, Tennessee.

 

 

 

Willemsen is een jeugdexponent van DTS, de club waar hij zijn hele jeugdopleiding doorliep. Hij begon op jonge leeftijd bij DTS, behaalde verschillende kampioenschappen en maakte al op zijn 15de (!) zijn debuut voor het eerste elftal dat op dat moment actief was in de hoofdklasse. Inmiddels is Willemsen een vaste waarde geworden en is hij niet meer uit de basis weg te denken. Vanaf het komende seizoen zal dat wél het geval zijn wanneer Willemsen het elftal van Lincoln Memorial University gaat versterken.

 

 

 

Willemsen zal vanaf augustus 2017 te bewonderen zijn in het tenue van de LMU Railsplitters, dat uitkomt in de South Atlantic Conference. Afgelopen seizoen draaide LMU mee in de subtop van deze competitie. Met de komst van Willemsen willen de Railsplitters de volgende stap zetten richting het kampioenschap. Willemsen moet met zijn voetbalvermogen en overzicht meer rust en ervaring in het spel van het elftal van hoofdcoach Helio D’Anna brengen.
D’Anna is een ervaren hoofdcoach die al veertien jaar aan het roer staat bij het men’s soccerteam van Lincoln Memorial University. D’Anna: “Toen ik de beelden van Christoph voor het eerst zag was ik direct overtuigd dat hij de ontbrekende schakel in mijn team is. Christoph is een speler die het spel vanuit de verdediging kan maken, maar daarnaast ook zijn mannetje staat. Een leiderstype die ons deze zomer een niveau hoger kan brengen. Met hem erbij kunnen we net dat stapje zetten richting het SAC championship.”

 

 

 

De toekomstige teamgenoten van Christoph komen uit verschillende hoeken van de wereld, zo gaat hij samen spelen met studenten uit Amerika, Argentinië, Brazilië, China, Duitsland, Egypte, Engeland, Mexico en Zweden. Een interessante selectiesamenstelling waar Willemsen een leidende rol in gaat spelen.

 

KingsTalent wenst Christoph veel succes in the States komend seizoen! Natuurlijk zullen we hem op de voet volgen en verslag doen van zijn avonturen. Deze avonturen worden op deze website gedeeld. Wil je Christoph’s verhalen blijven volgen; like ons op Facebook, volg ons op instagram of twitter.

Lijkt jou het ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

 

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.