Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Christoph Willemsen – All Conference

Christoph Willemsen – All Conference

Christoph Willemsen behoort tot de beste spelers van de South Atlantic Conference. Hij heeft een plekje verworven in het All Conference team bij de beste spelers van de regio! Chapeau!

 

 

 

Christoph is met Lincoln Memorial University (LMU) bezig aan een ijzersterk seizoen. Het team behoort tot één van de sterkste teams in de South Atlantic Conference. Op dit moment is het team in de race voor het Conference Tournament. Vanavond speelt men de halve finale tegen Wingate, regerend landskampioen. Eerder dit seizoen wist LMU echter tot de 100e minuut stand te houden tegen de latere kampioen.

 

 

 

Dit sterke seizoen wordt gerealiseerd met Christoph Willemsen in het hart van de defensie. Onder leiding van Christoph wist de defensie van LMU in 5 van de 10 gespeelde wedstrijden in de Conference de nul te houden. In totaal kreeg het slechts 9 doelpunten tegen en heeft het daarmee de op één na de beste defensie in de South Atlantic Conference.

 

 

 

Als rots in de branding voor LMU is Christoph door de South Atlantic Conference opgenomen in het ‘All-Conference’ team. Daarmee behoort hij tot de beste voetballers in de regio. Een prestatie om u tegen te zeggen. Christoph en zijn team zullen deze vorm door willen trekken in hun jacht op een ticket voor de Nationals. KingsTalent blijft de verrichtingen van Christoph Willemsen en LMU met grote interesse volgen. Petje af Christoph!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.