Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Charlotte van Oirschots Avontuur in Amerika!

Charlotte van Oirschots Avontuur in Amerika!

Hockeyster Charlotte van Oirschot zit inmiddels al weer een aantal jaar in Amerika en is momenteel bezig aan haar junior-year op Duke University waar ze ook de hockeyvelden veroverd! Hieronder lees je kort over het avontuur van Charlotte in Amerika tot nu toe!

Charlotte begon haar avontuur in 2020 toen ze ging hockeyen voor de University of Louisville in Kentucky. Hier behaalde ze in haar eerste seizoen al vele successen. Ze werd benoemd tot het 2020-21 NFHCA All-West Region Team en het All-ACC Conference Team. Ze startte elke wedstrijd in de basis en maakte in de Halve Finale van de Nationals het winnende doelpunt in de 2-1 overwinning op Boston College!

In haar tweede jaar bij Louisville speelde ze wederom alle wedstrijden, waarvan ze er 19 in de basis begon! Ook werd ze genoemd in het All-ACC Preseason-team en de NFHCA National Academic Squad. Na twee succesvolle jaren bij Louisville, maakte Charlotte in Januari 2022 de transfer naar Duke waar ze een “Blue Devil” werd!

Tijdens het afgelopen seizoen heeft Charlotte zich sterk ontwikkeld bij het Duke Field Hockey Team. Ze fungeerde als de motor op het middenveld, speelde wederom elke wedstrijd en gaf gedurende het seizoen 3 assists en scoorde ook nog eens 5  goals! Na dit super seizoen heeft ze als kers op de taart een plekje in het ‘All Conference Team’ en in het ‘All-Region Team’ weten te bemachtigen!

Na de zomer begint Charlotte alweer aan haar senior-year bij Duke University en wij weten zeker dat ze opnieuw indruk gaat maken en prijzen gaat pakken!

Wij zullen haar in ieder geval zeker blijven volgen en wensen haar nog heel veel meer successen toe!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.