Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Charlotte van Oirschot verovert plek in het All-Conference Team

Charlotte van Oirschot verovert plek in het All-Conference Team

Het Nederlandse hockeytalent speelt sinds vorige zomer voor de Louisville Cardinals. Ze heeft in haar eerste jaar direct laten zien wat ze in huis heeft en deze week zijn haar prestaties beloond met een plek in het All-Conference Team van de Atlantic Coast Conference.

 

Louisville behoort in de top 10 fieldhockey teams van de VS. Charlotte presteert zelfs op dit niveau uitstekend. Zo startte ze in alle 18 wedstrijden van de Cardinals, waarin ze 4 keer wist te scoren en ze was goed voor 2 assists. Ze is een vaste kracht van de ploeg uit Louisville en haar harde werken wordt beloond. Ze is deze week opgenomen in het All-Conference Team van de Atlantic Coast Conference (ACC), wat inhoudt dat ze tot de beste spelers van de competitie behoort!

 

Wij zijn super trots op Charlotte (A.K.A. Charlie). We willen haar dan ook van harte feliciteren met het veroveren van een plek in het All-Conference Team!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.