Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

CCAC ‘Offensive Player of the Week’ – Jurren van der Gun

CCAC ‘Offensive Player of the Week’ – Jurren van der Gun

Award time..! Jurren van der Gun heeft zijn eerste persoonlijke award binnen gesleept, de captain werd verkozen tot Chicagoland Collegiate Athletic Conference ‘Offensive Player of the Week’.

 

 

Van der Gun had een groot aandeel in de twee gewonnen conference-games van afgelopen week! De verdediger behaalde een aanvallende prijs wat vrij opmerkelijk is voor een defensieve speler.. Van der Gun heeft deze award te danken aan zijn scorend vermogen. Jurren maakte twee keer de game-winning goal, zo opende de verdediger dinsdagavond de score tegen St. Ambrose University en verzorgde hij ook het slotakkoord.. het werd uiteindelijk 3-0 voor de Olivet Nazarene Tigers door 2 goals van Van der Gun en 3 assists van Van Linschoten!

 

 

Daar liet Jurren het overigens niet bij want later die week ging hij maar al te graag door met scoren! Zo wist hij in de met 5-1 gewonnen wedstrijd tegen Trinity International University in de eerste helft een loepzuivere hattrick te maken. Hiermee kroonde hij zich dus direct Man of the Match en mocht hij de wedstrijdbal houden! Met de 5 doelpunten van deze week verdubbelt hij ruim zijn seizoenstotaal dat momenteel op 9 doelpunten en 2 assists staat.. te bedenken dat in de eerdere seizoenen samen de verdediger niet verder kwam dan 8 doelpunten!

Aan de hand van captain Van der Gun eindigen de Tigers op een gedeelde eerste plek in de conference en delen dus het kampioen met concurrent Cardinal Stritch. Het volgende duel spelen de Tigers tegen Holy Cross dat de tegenstander is in de kwartfinales van het CCAC Championship.. veel succes!

 

 

Wij zijn onder de indruk van je prestaties Jurren! Hou dit vol.. veel succes in de kwartfinales tegen Holy Cross, we blijven het volgen! Voor meer dagelijkse avonturen en prestaties van onze talenten; volg ons op Instagram!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.