Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Bos komt in illuster rijtje terecht!

Bos komt in illuster rijtje terecht!

Amy Bos is na uitstekende prestaties tegen Newberry College en Malone University verkozen tot ‘Offensive Athlete of the Week’. Hiermee is ze pas de tweede ‘Saint’ die dit seizoen een award wist te winnen!

De ‘Saints’ mochten het 11 oktober opnemen tegen Newberry College. In deze relatief stroeve wedstrijd wist Thomas More University aan het langste eind te trekken en met 2-1 te winnen. Bos verzorgde de assist op de 1-0, waarna in de 21e minuut al de 2-0 volgde. In de 89e minuut wist Newberry nog wat terug te doen, maar de voorsprong van de ‘Saints’ kwam niet meer in gevaar.

Drie dagen later stond de wedstrijd tegen Malone op het programma. Bos nam het team op sleeptouw door tweemaal te scoren in de eerste helft waardoor de dames van Thomas More University met een comfortabele voorsprong gingen rusten. In de tweede helft was ze ook nog verantwoordelijk voor de 3-0, waardoor ze pas de tweede speelster is die dit seizoen een hattrick wist te maken voor de ‘Saints’. Door deze uitstekende prestaties is Amy verkozen tot ‘Offensive Athlete of the Week’!

Gefeliciteerd Amy en succes in de komende wedstrijden!

 

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.