Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Bas Pouls tekent bij Montreat College, Montreat, North Carolina

Bas Pouls tekent bij Montreat College, Montreat, North Carolina

 

Voormalig NAC-talent Bas Pouls laat Noord-Brabant achter zich en tekent een contract bij het Montreat College men’s soccerteam. De 20-jarige centrale verdediger komt momenteel nog uit bij tweedeklasser RKVV Roosendaal, maar vanaf aankomende zomer zal Pouls deel uit maken van de Montreat Collegeselectie van hoofdtrainer Brenton Benware.

 

 

 

Pouls begon met voetballen bij DVO’60, na zes seizoenen vertrok hij naar RKVV Roosendaal. De club waar de mandekker in 2013 opgemerkt werd door NAC Breda. Pouls vertrok naar de ‘Parel van het Zuiden’ en speelde daar twee jaar in de jeugdopleiding om vervolgens terug te keren bij RKVV Roosendaal, waar hij nu nog steeds actief is. Pouls is een multifunctionele verdediger met een goed spelinzicht, die ook als back en verdedigende middenvelder ingezet kan worden.

 

 

In augustus reist de jonge verdediger af naar North Carolina om daar zijn studie en voetballoopbaan te vervolgen aan Montreat College. Montreat College is een NAIA school die uitkomt in de Appalachian Athletic Conference.  In deze conference aan de Oostkust van Amerika, komen teams uit Georgia, Kentucky en Virginia uit. Afgelopen seizoen zijn de ‘Cavaliers’, zoals de bijnaam van de school luidt, in de middenmoot van deze conference geëindigd.

 

 

KingsTalent wenst Bas veel plezier en succes toe in The States. Wij zullen hem tijdens zijn avonturen in Amerika blijven volgen, houd onze social media in de gaten als je up-to-date wilt blijven.

Wil jij net als Bas sporten en studeren in Amerika? Meld je dan nu aan!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.