Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Anoucke Baas signs at Delta State University, Cleveland, MS

Anoucke Baas signs at Delta State University, Cleveland, MS

KingsTalent is trots te melden dat Anoucke Baas deze zomer haar American Dream gaat najagen. Vanaf augustus is ze onderdeel van het women soccer team van Delta State University uitkomend in Gulf South Conference!

 

De 17-jarige spits begon haar voetbal carrière bij CVV de Zwervers op jonge leeftijd. Sinds 2013 komt Baas uit voor SVS uit Capelle aan de IJssel. Momenteel speelt ze in de MB1 in de hoogst haalbare competitie, de hoofdklasse. Ze kende een uitzonderlijk succesvol jaar. Naast dat ze met goede cijfers is geslaagd voor haar VWO diploma wordt ze daarnaast kampioen van Nederland met SVS MB1! Een uitzonderlijke teamprestatie.

 

Deze zomer verhuist de jonge spits van haar huidige woonplaats Capelle aan de IJssel naar Cleveland, Mississippi. Baas gaat onderdeel uitmaken van het internationaal georiënteerde Delta State women soccer team met speelsters uit oa Engeland, Ierland, Schotland, Colombia en natuurlijk Amerika. Delta State University speelt in de Gulf South Conference NCAA Division 2. Het een na hoogste sportniveau in de VS. Dit seizoen zal Baas haar opwachting maken tegen teams uit Mississippi, Alabama, Tennessee, Georgia en Florida en reist met het dames team het halve land door.

 

 

 

Head coach Luke Sheekey is dolgelukkig met de komst van Baas: “Dit seizoen vertrekken de nodige seniors waardoor we genoodzaakt zijn om ons team te verversen met talentvolle speelsters. Met Anoucke hebben we een jong talent met een veelbelovende toekomst binnengehaald. Ze heeft de kwaliteiten om wedstrijden te beslissen. Anoucke is snel, heeft een individuele actie in huis waarbij ze kansen voor zichzelf of voor haar teamgenoten creëert. Daarnaast is Anoucke een slimme meid en erg volwassen voor haar leeftijd. De coaching staff kijkt uit naar haar komt.”

 

KingsTalent wenst Anoucke veel succes in the States komend seizoen! Natuurlijk zullen we haar op de voet volgen en verslag doen van haar avonturen. Deze avonturen worden op deze website gedeeld. Wil je Anoucke’s verhalen blijven volgen; like ons op Facebook, volg ons op instagram of twitter.

 

Lijkt jou het ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

 

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.