Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Annabel Trauschke vertrekt naar Amerika!

Annabel Trauschke vertrekt naar Amerika!

Annabel Trauschke wordt een Blue Mountain Topper. Ze gaat voetbal en studie combineren aan de Blue Mountain College in Mississippi.

Op 8-jarige leeftijd is Annabel begonnen met voetballen bij Roda’23. Tot de onder-12 heeft ze bij de jongens mee gevoetbald. Daarna zat ze in een meidenteam en heeft ze in dat seizoen maar liefst 58 keer gescoord als middenvelder! Het seizoen daarna is Annabel benoemd tot aanvoerder en heeft zij 59 keer gescoord. Naast haar wedstrijden bij de onder-15 speelde Annabel ook voor de onder-19 van Roda’23, die meededen op  het hoogste nationale jeugdniveau van Nederland. Op 14 jarige leeftijd werd Annabel al volwaardig lid van de onder-19. Na haar carrière bij Roda’23 besloot Annabel te vertrekken naar SC Buitenveldert om zich daar verder te ontwikkelen. Hier speelde ze in de Onder-17, op het hoogste nationale jeugdniveau en was ze tweede aanvoerder van het team. Dit seizoen is ze een vaste waarde in het eerste elftal van SC Buitenveldert.

Blue Mountain College ligt in Blue Mountain, Mississippi. Hier wordt ze speelster van het women’s soccer team. De school is aangesloten bij de NAIA en het women’s soccer team speelt in de Southern States Athletic Conference. Met Annabel in het team weten we zeker dat de Toppers een goed seizoen zullen gaan draaien. De middenvelder heeft namelijk meerdere keren laten zien dat ze makkelijk het net weet te vinden.

Wij blijven je volgen Annabel. Veel succes in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.