Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Annabel Lindemulder vertrekt naar Saint Joseph’s University!

Annabel Lindemulder vertrekt naar Saint Joseph’s University!

Hockeyster Annabel Lindemulder laat Nederland achter zich en vertrekt naar het sportgekke Amerika. Hierbij verlaat ze HC Zwolle en gaat ze het field hockey team van Saint Joseph’s University versterken.

Annabel begon op zesjarige leeftijd met hockeyen bij HC Zwolle. Hier speelde ze altijd met de hoogste jeugdteams op het hoogste niveau. Door haar talent schoof ze altijd door naar hogere leeftijdscategorieën. Toen Annabel in de U12 van HC Zwolle belandde, werd ze twee seizoenen lang aanvoerder. Ook in seizoen 2019 – 2020 bij de U14 werd ze aanvoerder. Met deze teams (U12 & U14) werd ze meerdere keren kampioen en deed ze mee aan Nationale Kampioenschappen. In 2018 – 2019 won ze het Nationale Indoor Kampioenschap met de U14 van HC Zwolle en werd ze vijfde bij het NK veld. 2018 – 2019 was een topseizoen voor Annabel, zo blijkt ook uit het feit dat de hockeyster werd geselecteerd voor het District Talent Team. Ook het seizoen erop, 2019 – 2020, werd ze hiervoor geselecteerd. In de U15 behoorde ze twee jaar lang bij het District U15 team. Met de U16 en U18 van HC Zwolle zat ze in de voorselectie voor het Nederlands Team. Momenteel speelt Annabel bij HC Zwolle U18.

Annabel is een veelzijdige speelster die het best tot haar recht komt als voorstopper, in de as van de verdediging. Zo is Annabel een technische speelster die sterk aan de bal is en vooral een fantastische scoop en goede pass in huis heeft. Daarnaast is ze een echte spelmaker die regelmatig belangrijk is met strafcorners. Zo pikt ze ook de nodige goals en assists mee. Ten slotte is ze een echte leider met ervaring in het aanvoerderschap.

Bij Saint Joseph University zal Annabel gaan spelen in de Atlantic 10 Conference tegen scholen als VCU en Richmond. Ook zal Annabel niet de enige Nederlandse zijn in de ploeg van de SJU Hawks. Zo speelt sinds afgelopen zomer Maaike Gorissen bij de Hawks en zal Milou Kluyt, net als Annabel, een van de nieuwe aanwinsten zijn deze zomer.

Wij wensen Annabel veel succes en plezier bij Saint Joseph’s University!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.