Stories

Terug naar het overzicht
Updates

KingsTalent Team of the Week #10

Het is weer maandag en dat betekent een nieuw KingsTalent Team of the Week! Onze talenten hebben zich weer van hun beste kant laten zien en sommigen zijn zelfs al kampioen geworden! In dit artikel worden een paar van deze prestaties uitgelicht.

We trappen dit ‘Team of the Week’ af op het voetbalveld! Zo beginnen we met onze keepster Veerle Vriens. Veerle speelde vrijdag de kwartfinale van de conference. Ze wist in de wedstrijd inclusief extra tijd maar liefst 9 reddingen te maken, waardoor haar team na 110 minuten met 1-1 gelijk speelde. De wedstrijd kwam aan op penalty’s en hier onderscheidde Veerle zich door 3 van de 4 penalty’s te stoppen. Door deze prestatie ging haar team door naar de halve finale! Ook Yannick Hilpert beleefde een geweldige week. Hilpert maakte in de laatste minuten de 1-0 tegen Bentley University, waardoor zijn team zich verzekerde van de 6e plek en een plek wist te bemachtigen in het NE10-Championship. Vervolgens wonnen ze hun eerste wedstrijd in het NE10-Championship ook met 1-0. De volgende geweldige prestatie staat op naam van Ilse de Jong. Ilse maakte 2 doelpunten in de kwartfinale van de conference, waardoor haar team met 3-1 won en doorging naar de halve finale. Tot slot hebben we Anne Sikkema, die ook een keer doeltreffend was in de kwartfinale van de conference, waar haar team overtuigend met 3-0 won.

Het tweede en laatste team van deze week bestaat uit onze hockeysters, die afgelopen week veel belangrijke wedstrijden speelden. We beginnen met het trio Victoria Hulst, Charlotte van Galen Last en Leira van Tilburg. Zij wisten met hun team 3 van de 3 wedstrijden te winnen en werden hierdoor conference-kampioen. Victoria maakte in de kampioenswedstrijd de winnende goal, waardoor ze met 2-1 wonnen van Limestone. Leira van Tilburg was de belangrijkste speelster in de halve finale waar ze de enige goal maakte. Hierdoor wonnen ze met 1-0 en kon de focus vol op de kampioenswedstrijd. Daarnaast heeft ook Jady van Gils een geweldige week achter de rug. Jady wist in de conference-finale de golden goal te scoren, waardoor haar team met 3-2 won van Shippensburg en kampioen werd! Het volgende duo dat kampioen werd bestaat uit Annabel Lindemulder en Maaike Gorissen. Maaike gaf in de halve finale 2 assists waardoor haar team met 4-0 naar de finale ging. Hier gaf Annabel Lindemulder de assist op de winnende goal, waardoor de dames kampioen werden. Tot slot hebben we Frederique Zandbergen, die in de halve finale van de conference 2 assists gaf. Mede door haar uitstekende prestaties won haar team met 2-0 van Temple. Later was ze ook nog extreem belangrijk in de finale, waar Frederique 1 doelpunt maakte en 2 assists verzorgde. Haar team won met 3-1 en waardoor ze conference-kampioen waren!

Gefeliciteerd met jullie geweldige prestaties, en voor de talenten die nog wedstrijden hebben, succes met de laatste loodjes!