Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Alissia de Vries gaat avontuur aan bij University of Massachusetts Lowell

Alissia de Vries gaat avontuur aan bij University of Massachusetts Lowell

In de zomer van 2020 stapt de talentvolle hockeyster van Ring Pass Delft in het vliegtuig richting Amerika. De 18-jarige Alissia gaat volgend seizoen uitkomen voor het hockeyteam van University of Massachusetts Lowell.

 

Alissia heeft op vroege leeftijd haar intrede met hockey gemaakt nadat zij op wedstrijdniveau heeft gezwommen. De centrale verdediger heeft in 2016 haar lokale hockeyclub HCY verlaten voor Ring Pass Delft, om op een hoger niveau te spelen. Met haar Franse- en Nederlandse nationaliteit werd Alissia zelfs geselecteerd als basisspeelster voor het Franse nationale team U18. Met het Franse nationale team heeft zij al een Europees Kampioenschap U18 in Santander op haar naam staan. Tevens is Alissia opnieuw geselecteerd voor het Europees Kampioenschap U18 in Zürich, wat plaatsvindt in juli 2020.

Alissia is van alle markten thuis, naast haar positie als centrale verdediger kan ze ook als centrale middenvelder en rechter- en linker verdediger ingezet worden. Haar kwaliteiten zijn vooral haar tactisch bewustzijn, haar fysieke kracht, haar grote leervermogen en haar competentie om rust te bewaren in lastige situaties. Tevens wordt de talentvolle hockeyster beschreven als een sociaal persoon, die graag tijd doorbrengt met vrienden en familie. Met haar ambitieuze denkwijze op school én hockey is Alissia bereidt om haar doelen te verwezenlijken.

 

Op de nieuwe school van Alissia de Vries, University of Massachusetts Lowell, zitten maar liefst 18.000 studenten. University of Massachusetts Lowell biedt naast hockey diverse andere sporten aan zoals basketbal, ijshockey, softbal en voetbal. De teams van University of Massachusetts Lowell komen uit in divisie I van de NCAA en staan bekend als “The Umass Lowell River Hawks”. Dit seizoen kwamen twee andere KingsTalent talenten, Berbel Rozema en Sofie Knook ook uit voor “The Umass Lowell River Hawks”.

Wij wensen Alissia ontzettend veel succes en plezier in “The States”. Natuurlijk zullen we haar op de voet blijven volgen bij het beleven van haar avonturen.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.