Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Lake Erie College wint strijd om felbegeerde Aaron Middendorf

Lake Erie College wint strijd om felbegeerde Aaron Middendorf

Ondanks een vervelende kruisbandblessure stonden de universiteiten de afgelopen maanden in de rij voor Aaron Middendorf. De 18-jarige middenvelder dankt dit aan twee indrukwekkende seizoenen bij Kings Ridge High School, waar hij gedurende het seizoen 2016-2017 dankzij 39(!) doelpunten en 16 assists werd verkozen tot zowel de ‘beste speler van de regio’ als de ‘meest waardevolle speler van het seizoen’. Uiteindelijk heeft Lake Erie College aan het langste eind getrokken en de talentvolle spelverdeler weten vast te leggen.

 

Voordat Aaron in 2016 de overstap maakt naar Amerika speelt hij in Nederland voor AFC. Zijn ontwikkelingen werden hier nauwlettend in de gaten gehouden door onder andere Ajax Amsterdam en FC Voldendam, die hem beide uitnodigden voor een stage.

Alvorens zijn keuze voor Lake Erie doet Aaron uitgebreid onderzoek naar de geïnteresseerde scholen. Zo bezoekt hij liefst vier universiteiten voordat hij zijn handtekening zet onder een contract bij Lake Erie College, dat vorig seizoen een lastig seizoen kende in de Great Midwest Athletic Conference. Van de zeventien gespeelde wedstrijden gingen er twaalf verloren. Daarnaast heeft Lake Erie te maken met een gebrek aan een doelpunten. Het afgelopen jaar scoorde de ploeg slechts 26 doelpunten. Het scorend vermogen van Aaron is dus een zeer grote en welkome versterking voor het men’s soccer team.

KingsTalent wenst Aaron veel succes bij Lake Erie College! Meer weten over sporten en studeren in Amerika? Meld je HIER aan!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.