Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings Updates

Zoë Noorlag gaat het doel verdedigen bij Franklin Pierce University!

Zoë Noorlag gaat het doel verdedigen bij Franklin Pierce University!

Keepster Zoë Noorlag verruilt AMHC Amersfoort voor Franklin Pierce University in Rindge, New Hampshire. Hier zal ze het doel gaan verdedigen van het field hockey team van de Ravens.

Al op zesjarige leeftijd is Zoë begonnen met hockeyen bij AMHC in Amersfoort. Toen ze bij AMHC in het U12 team terecht kwam, werd ze keepster. Sindsdien heeft ze haar keepers-uitrusting nooit meer uitgetrokken. Niet veel later speelde ze met het U18 in de Subtopklasse, het derde hoogste nationale niveau in Nederland! Na dit seizoen zag ook het vrouwenteam van AMHC haar talent als keepster en werd Zoë de vaste keepster bij de vrouwen van AMHC. En dat op pas zeventienjarige leeftijd!

Zoë is niet alleen om haar keepers-uitrusting makkelijk te herkennen op het veld, de keepster staat bekend om haar leiderschapskwaliteiten en coaching. Je zult haar dus vaak horen op het veld! Daarnaast presteert Zoë uitstekend onder druk en is ze onwijs harde werker. Als keepster is Zoë erg atletisch, wat terug te zien is aan haar geweldige reflexen. Daarnaast heeft ze een geweldige techniek en komt ze snel van de lijn af. Oftewel, een uitstekende kracht om erbij te hebben.

Dat zag ook de head coach van het field hockey team van Franklin Pierce, de school waar Zoë na de zomer aan gaat hockeyen en studeren. Hierbij zal ze het doel gaan verdedigen in de Northeast-10 Conference.

Wij wensen Zoë heel veel succes en plezier toe bij Franklin Pierce!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.