Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Youri Keijser vervolgt zijn carrière bij Coker University.

Youri Keijser vervolgt zijn carrière bij Coker University.

Na vele profclubs is Amerika het nieuwe station voor middenvelder Youri Keijser. Na goed contact met headcoach Antoniewicz was de keuze duidelijk, Coker University!

Youri begint met voetballen bij zijn plaatselijke club DBS. Op zijn 9e is de tijd daar en maakt hij de stap hogerop naar profclub FC Eindhoven. Na één seizoen hier te hebben gespeeld slaat Youri direct een jaar over en wordt hij gescout door PSV Eindhoven. Op zijn veertiende maakt hij de transfer naar Helmond Sport/VVV Venlo, ook hier wordt hij vervroegt overgezet naar een hogere leeftijdscategorie. Na twee jaar zichzelf te hebben ontwikkeld in Helmond, gaat Youri naar een andere Brabantse profclub FC Den Bosch. In 2021-2022 maakt hij zijn debuut in het eerste elftal dat uitkomt in de tweede league van het professioneel voetbal in Nederland. Momenteel speelt Youri in de U21 en speelt hij op het hoogste niveau van zijn leeftijdscategorie.

De middenvelder heeft een weloverwogen keuze gemaakt. Youri had vanaf het eerste contact een goede klik met de coach. Antoniewicz zag direct de kwaliteiten van de Nederlander en wilde hem heel graag in het team hebben. Om er zeker van te zijn dat Youri de Cobras van Coker University ging versterken heeft de coach snel en adequaat gehandeld en er alles aan gedaan om hem binnen te halen. De voetballers spelen hun wedstrijden in de South Atlantic Conference en zullen met Youri zijn komst gaan voor hoger op.

Wij wensen Youri veel plezier met zijn American Dream!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.