Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Yesin van der Pluijm spaart awards!

Yesin van der Pluijm spaart awards!

Één award? Dat is niet genoeg voor Yesin. Nee de centrale verdediger van Young Harris ontvangt maar liefst vijf awards. Wat een prestatie!

Yesin is verkozen tot Co-Player of the Year in de Peach Belt Conference en hij heeft een plek weten te bemachtigen in het All-Conference First Team. De Mountain Lions zijn ongeslagen kampioen geworden in de Peach Belt Conference en hebben ook het Peach Belt Tournament weten te winnen. Over een goed seizoen gesproken!

Maar hier blijft het niet bij. Vervolgens heeft Yesin ook nog een plek af weten te dingen in het D2CCA Men’s Soccer All-Region Team. Ook dit was voor Yesin niet genoeg. Hij is namelijk ook nog verkozen tot Region’s Player of the Year! Een ongelofelijke prestatie!

Het beste nieuws moet nog komen. Yesin heeft ook een All-American Award in ontvangst mogen nemen. Dit betekent dat hij zich kan meten met de beste spelers van het land!

Yesin, wij zijn ontzettend trots! Ga zo door!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.