Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Highlights Updates

Yesin van der Pluijm maakt profdebuut

Yesin van der Pluijm maakt profdebuut
Afgelopen weekend heeft Yesin van der Pluijm zijn profdebuut gemaakt voor de Colorado Springs Switchbacks tegen Birmingham Legion. In de tweede helft mocht hij zijn opwachting maken. Een fantastisch moment voor de geboren Rotterdammer.

Yesin speelde in de jeugd voor Feyenoord Rotterdam waarna hij naar stadgenoot Excelsior verkaste. In de U19 / U21 komt hij in contact met KingsTalent waarna het grote avontuur begint. Yesin maakt een zeer bewuste keuze – Young Harris College. Een powerhouse die jaarlijks voor het landskampioen speelt. Hij maakt direct impact op en naast het veld en wordt benoemd als captain. Niet alles verloopt crescendo aangezien hij in zijn derde jaar zijn kruisband scheurt. Hij werkt harder dan ooit en komt sterker terug. The rest is history…

Yesin tekent begin 2022 zijn eerste profcontract bij de Colorado Springs Switchbacks. Op naar meer… We blijven je volgen topper!!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.