Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Wessel Speel uitgeroepen tot ‘Defensive Player of the Week’!

Wessel Speel uitgeroepen tot ‘Defensive Player of the Week’!

Keeper Wessel Speel sloot zijn derde seizoen bij Hofstra af met uitstekende cijfers. Met een overall record van 11-3-3 en 31 reddingen draaide hij een topseizoen. Ook zijn vierde seizoen begint hij sterk en mag hij hiervoor de ‘CAA Defensive Player of the Week’ award toevoegen aan zijn prijzenkast.

Doelman Wessel Speel is gisteren bekroond tot ‘Coastal Athletic Association Defensive Player of the Week’. Het is inmiddels al de tweede keer dat Speel deze prijs bemachtigd. Speel is begonnen aan zijn vierde seizoen voor het men’s soccer team van Hofstra. Na zijn spectaculaire seizoen van vorig jaar begint hij dit jaar ook fantastisch.

De Senior was afgelopen donderdag in de tweede helft in de wedstrijd tegen Marist belangrijk met drie reddingen. De Prides van Hofstra wonnen met 1-0, waardoor dit de zeventiende keer is dat de goalie de 0 heeft gehouden in zijn gehele carrière. Aankomende vrijdag speelt Wessel zijn derde wedstrijd tegen de Providence College Friars. Hier zal hij er alles aan gaan doen om voor de achttiende keer de clean sheet te behalen.

Wij willen Wessel feliciteren met deze prestatie en kijken uit naar de volgende award!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.