Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Wessel Speel is verkozen tot ‘CAA Defensive Player of the Week’!

Wessel Speel is verkozen tot ‘CAA Defensive Player of the Week’!

 

Het was afgelopen weekend een erg spannende wedstrijd voor de Hofstra Prides tegen William & Mary. Uiteindelijk stapte Wessel Speel met zijn teamgenoten met een gelijkspel van het veld.

Door dit gelijkspel kwam er een einde aan de winreeks van 4 wedstrijden voor het team van Wessel. Hofstra wist deze wedstrijd ook geen één schot op doel te krijgen. De laatste keer dat Hofstra geen schot op doel maakte was bij James Madison op 6 september 2019. Wessel was erg belangrijk en mede dankzij hem trokken de Prides een gelijkspel over de streep. Zo had de ervaren keeper drie reddingen,  waaronder één hele belangrijk vlak voor het eindsignaal, waardoor de stand gelijk bleef. Door deze belangrijke bijdrage is de keeper uitgeroepen tot ‘CAA Defensive Player of the Week’! Aankomende zaterdag speelt Wessel zijn negende wedstrijd. Dit doen ze in eigen huis tegen Delaware. Hier zullen zij alles gaan geven om hun zesde overwinning van het seizoen binnen te halen.

Wij zijn enorm trots op Wessel en kijken uit naar zijn volgende award!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.