Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Interviews

Een week uit het leven van een Wildcat – Lucas Jacobs

Een week uit het leven van een Wildcat – Lucas Jacobs

Lucas Jacobs mag zich sinds afgelopen zomer een Wildcat noemen! Hij tekende bij Baker University uit Kansas en dat blijkt na een seizoen een perfecte match te zijn.. de offensieve middenvelder was van onschatbare waarde en werd ook verkozen tot All-Conference speler. Jacobs is dus helemaal het mannetje bij Baker en werkt daar hard voor.. hij nam ons mee in zijn week bij Baker University!

 

 

 

Monday 10/2
Maandag begint mijn dag met een les om 8:30, en verder heb ik eigenlijk tot 13:20 les. Na deze les ga ik lunchen in de cafetaria, waar we altijd gezamenlijk met het team eten. Je hebt altijd vaste gedeelte´s die wekelijks hetzelfde blijven, zoals de salade hoek en de hoek waar altijd burgers worden geserveerd. En verder heb je een gedeelte waar de maaltijd altijd met de dag veranderd. Je kan dus zelf een beetje samenstellen wat je eet. Na lunch beetje huiswerk maken waarna we om 16u training hebben, dit is meestal een vrij rustige training voor de spelers die veel minuten hebben gemaakt tijdens de wedstrijd op zaterdag. We doen dan een beetje strekken en wat uitlopen. De rest speelt vaak een wedstrijd onderling. Na de training hebben we diner en in de avond kan ik rustig een beetje chillen omdat ik dinsdag geen les heb.

 

Tuesday 10/23
Dinsdag dus geen les voor mij. Meestal slaap ik een beetje uit waarna ik mijn eerste maaltijd ga eten in de cafetaria. Daarna ben ik naar de training room gegaan waar ik normatec-boots heb gedaan en waar ik naar mijn rug heb laten kijken door de fysio. Normatec-boots omringen je benen en zetten afwisselend druk op je benen en laten het daarna weer los, dit is herstel voor je spieren. Hierna ben ik wat aan school gaan werken en daarna zijn we diner gaan eten om 17:00, omdat we training hebben om 18.30. We hadden een pre-game training waarin we kort maar wel fel trainen om ons scherp te houden voor de volgende dag.

Wednesday 10/24
Woensdag heb ik weer een dag vol school van 8:30 tot 13:20. Goed eten op woensdag en misschien nog een ijsbad nemen om klaar te zijn voor de wedstrijd in de avond. We spelen thuis tegen Mid America Nazarene, het is een speciale avond want het is Senior Night. Betekent dat er veel aandacht uitgaat naar de seniors die hun laatste officiële thuiswedstrijd in de conference spelen. Na deze wedstrijd hebben de ouders ook nog eten geregeld waardoor het mooie avond kan worden.

Resultaat: wedstrijd gewonnen met 4-2, 1 goal en 2 assists geleverd

 

Thursday 10/25
Donderdag is een rustige dag voor mij zonder les. We zullen waarschijnlijk video analyse hebben om te zien wat beter kan. Verder ga ik waarschijnlijk weer een ijsbad nemen om mijn spieren te laten herstellen van de vorige avond. We zullen als team weer samenkomen voor een rustige training om te herstellen van de wedstrijd. In de avond en overdag wat huiswerk maken indien nodig.

Friday 10/26
Vrijdag weer een dag met klas van 8:30 tot 13:20. Daarna lunchen en dan hebben we een uitwedstrijd bij William Penn. 16u vertrek naar William Penn met de bus. Een rit van 4,5 uur waarna we de overnachting doen in een hotel.

 

 

Saturday 10/27
Rustig opstaan en eten in de ochtend waarna we afreizen naar William Penn. Het is de laatste wedstrijd van de conference. Afgesloten met een 1-2 overwinning waar ik de winnende heb gemaakt! Nu gaan we met een goed gevoel de play-offs in. Na de wedstrijd gedoucht en in de bus gestapt om meteen terug naar de universiteit te gaan.

Sunday 10/28
Zondag is meestal een dag van huiswerk om je voor te bereiden op de volgende schoolweek. Verder gewoon een rustige dag waar je je eigen ding kan doen.

Dit was de week van Lucas! Ben je benieuwd naar meer dagelijkse avonturen en prestaties van onze talenten? Volg ons op Instagram!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.