Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Webster Ruiter signs at Lassen College, Susanville, California

Webster Ruiter signs at Lassen College, Susanville, California

 

In augustus is het zover voor Webster Ruiter. Na de zomervakantie gaat zijn ‘’American Dream’’ beginnen. Webster zal gaan studeren aan Lassen College in Susanville, California. De 19-jarige Ruiter zal gaan voetballen in het oranje tenue van de Lassen Cougars.

 

 

Ruiter is een creatieve aanvaller annex middenvelder, die er lustig op los scoort. Dit seizoen kwam hij uit in de A1 van Gorredijk waar hij met zijn fluwele rechterbeen met 45 goals en 25 assists het goudhaantje was. Ruiter was in 2009 en 2010 een van de spelers die deel uitmaakte van het noordelijk regionale KNVB team. In 2010 heeft Ruiter meegetraind in de jeugdacademie van Cambuur Leeuwarden, maar moest hij door een blessure afhaken bij de club uit de Jupiler League.

 

 

 

Nu hij zojuist zijn havo-diploma in de pocket heeft, besluit hij voor een avontuur in het buitenland te gaan. Ruiter zal in augustus 2017 aansluiten bij het Lassen College men’s soccerteam uit Californië. De Lassen Cougars, dat onder leiding staat van George Kee, komt uit in de Golden Valley Conference.

 

 

De selectie van Lassen College bestaat uit veel verschillende nationaliteiten. Zo spelen er jongens afkomstig uit Tobago, Engeland, Brazilië, Bahama’s, Australië, Ierland, Schotland, Tanzania en Italië. Webster gaat ongetwijfeld een fantastische tijd tegemoet in Californië, waar hij veel nieuwe vrienden zal leren kennen.

 

 

 

Wil jij de verhalen van Webster volgen alsof je er zelf bij bent? Houd dan onze Facebook en website in de gaten. KingsTalent wenst Webster veel succes in Amerika, geniet ervan!

Voor 2018 zijn we op zoek naar nieuwe talenten! Voetbal, hockey of volleybal je op niveau en wil je sport combineren met een opleiding in Amerika? Meld je hier vrijblijvend aan en binnen enkele dagen nemen we contact met je op!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.