Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

GVC All Conference – Webster Ruiter

GVC All Conference – Webster Ruiter

Webster Ruiter heeft momenteel zijn tweede seizoen bij de Lassen Cougars er op zitten! De offensieve middenvelder kende een moeizaam seizoen met zijn team waarin slechts 2 zeges werden behaald.. toch is er voor Webster een hoogtepunt aan het eind van het seizoen! De middenvelder heeft een award in de wacht gesleept.

 

 

 

De middenvelder die tevens aanvoerder is van het team maakte 2 goals en leverde 1 assist af in het seizoen. Naast deze statistieken is Ruiter natuurlijk belangrijk geweest met zijn spel en creativiteit op de nummer 10 positie! Het seizoen werd door de Cougars met een 3-0 zege afgesloten en Webster viel zelf ook nog in de prijzen.. Webster is namelijk verkozen tot GVC All-Conference speler. Hij behoort dus tot de beste spelers uit de competitie.. congratulations!

 

 

 

Ben je benieuwd naar meer dagelijkse avonturen en prestaties van onze talenten? Volg ons op Instagram voor het meest actuele nieuws!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.