Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Volleybalster Susan Reinders verlaat Nederland en vertrekt naar Amerika

Volleybalster Susan Reinders verlaat Nederland en vertrekt naar Amerika

Vanaf de zomer van 2022 gaat Susan Reinders het Women’s Volleyball team van Mars Hill University versterken. Ze gaat sport en studie combineren in Mars Hill, North Carolina.

Vanaf haar 6e speelt Susan al volleybal. Ze is begonnen met de sport bij haar plaatselijke club SGO Grollo. Na een tijdje maakte ze de transfer naar Sudosa-Desto om op het hoogste jeugdniveau, de Topklasse, te spelen. Hier behaalde ze het ligakampioenschap in de Topklasse U16. Op 16-jarige leeftijd begon Susan met trainingen en concurreren met senioren damesteams. In 2020 maakte ze de overstap naar Veracles om in de TopDivisie te spelen. Daarna heeft ze meegetraind bij Regio Zwolle, uitkomend in de Eredivisie. Naast volleybal is ze op haar 14e begonnen met beachvolleybal. Hier behaalde ze op het NK Junioren Beachvolleybal de 4e plaats. Ze maakte in 2020 haar debuut in de Eredivisie, en werd ze 5e van deze competitie. Op het NK Beachvolleybal voor senioren werd ze 9e. In 2021 werd Susan uitgeroepen tot World Tour 1 ster in Leuven.

Vrienden, familie en teamgenoten omschrijven Susan als een rustig, positief en sociaal persoon. Ze heeft een winnaarsmentaliteit en probeert haar teamspelers altijd aan te moedigen om alles te geven. Dit kan goed van pas komen als ze vanaf de zomer van 2022 het volleybalteam van Mars Hill University zal gaan versterken en een Mountain Lion wordt. Onder leiding van head coach Mike Smith gaat ze strijden voor overwinningen in de NCAA Bluegrass Mountain Conference.

We wensen Susan heel veel succes, maar vooral veel plezier toe in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.