Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Volleybalster Rikki van Dijk maakt de overstap naar Amerika!

Volleybalster Rikki van Dijk maakt de overstap naar Amerika!

Het volleybalteam van Harford Community College krijgt vanaf de zomer van 2022 versterking van Rikki van Dijk.

Op 8-jarige leeftijd begon Rikki met volleybal bij Smash&Block. Na 3 jaar maakte ze de overstap naar Lycurgus, een grote succesvolle en prestigieuze volleybalclub, om zo op een hoger niveau te gaan strijden. In 2016 werd ze geselecteerd om mee te trainen en spelen met het Regionale Talententeam. Een jaar daarna werd ze met haar team kampioen op het International Volleybal Tournament in Barcelona, Spanje. Daarnaast heeft ze deelgenomen aan meerdere nationale en internationale toernooien. Hier werd ze in 2018 kampioen op het International Volleyball Tournament in Hongarije. Op 17-jarige leeftijd is ze toegevoegd aan het eerste senioren damesteam van Lycurgus. Vanaf komende zomer zal ze de overstap maken van Lycurgus naar Harford Community College.

Vrienden en familie beschrijven Rikki als een echte teamspeler die wil zorgen voor een gezonde, positieve en competitieve sfeer op het veld. Ze staat erom bekend dat ze haar best doet in zowel haar setting als haar libero-rol. Ze geeft alles tijdens elke wedstrijd die ze speelt. Haar kwaliteiten mag ze vanaf komende zomer laten zien op het volleybalveld van Harford.

Harford Community College ligt in Maryland. De school heeft 14 sportteams die deelnemen aan de Maryland Junior College Athletic Conference (MJCAC). Het volleybalteam van de Harford Fighting Owls heeft onder andere tegenstanders als Penn State York en Howard.

We wensen Rikki heel veel succes en plezier bij haar avontuur in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.