Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Vleugelaanvaller Jeroen van der Veen zet de stap richting Amerika!

Vleugelaanvaller Jeroen van der Veen zet de stap richting Amerika!

Jeroen is de eerste Nederlander ooit in het men’s soccer team van Oklahoma Panhandle State University.

De pijlsnelle aanvaller start zijn carrière bij Blauw-Geel’38. Hier speelt hij sinds zijn zevende, altijd in de hoogste teams van zijn leeftijdscategorie. In de U14 speelt hij met zijn team in de hoogste nationale competitie en speelt Jeroen onder andere tegen profclub PSV Eindhoven. Door zijn talent wordt de aanvaller gescout door de KNVB om bij het district talenten team te voetballen. Naast het veldvoetbal weet Jeroen met zijn trucs te toveren tijdens het Nederlands kampioenschap zaalvoetbal én zet hij negen schoolrecords sprint. Later pakt de voetballer van Blauw-Geel’38 het kampioenschap met de U17 in de derde divisie en traint hij mee met het eerste elftal dat op semi-professioneel niveau speelt.

De stap die Jeroen gaat maken is een zeer unieke. Hij gaat de eerste Nederlander ooit worden die in het men’s soccer team van Oklahoma Panhandle State University gaat spelen. Jeroen had direct een goede klik met zijn nieuwe coach en was overtuigd om te kiezen voor deze school. Ook de coach gaf wederzijdse vertrouwen en wilde Jeroen graag binnen halen. Hierdoor heeft head coach Bailey Guffin alles uit de kast gehaald om Jeroen te laten kiezen voor zijn team, en dat is gelukt!

Wij wensen Jeroen veel plezier met zijn Amerikaans avontuur.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.