Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Viterbo University versterkt zich met voetballer Jesse Fedior

Viterbo University versterkt zich met voetballer Jesse Fedior

Jesse Fedior zorgt vanaf komende zomer voor extra kracht bij Viterbo University

DVSU is de eerste club waar Jesse zijn voetballoopbaan start. Op zijn zesde voegt hij zich bij de club om op het hoogste jeugdniveau te spelen. Nadat Jesse kampioen wordt en de finale van de beker weet te halen, kan hij een mooie transfer maken naar SV Kampong. Hier speelt hij op een hoger (landelijk) niveau. In het begin speelt Jesse in de lagere jeugdteams, maar al snel weet hij zijn plek op te eisen in de hogere elftallen. Ook bij SV Kampong weet hij meerdere kampioensprijzen te behalen en weet hij te eindigen als topscorer van het team. Door zijn goede prestaties en strijdlust wordt Jesse aangewezen als tweede aanvoerder voor meerdere achtereenvolgende jaren. Jesse wordt later ook geselecteerd voor het schoolteam en speelt daar vijf seizoenen. Door de jaren heen is Jesse’s stijl veranderd van echte goalgetter naar de koning van de assists. Afgelopen seizoen speelt Jesse in de u23 van SV Kampong op het 3e niveau van Nederland.

Jesse is een energiek en gedreven persoon die zich altijd 100% inzet. Hij is niet bang om voor zijn mening uit te komen, maar zal altijd proberen om een manier te vinden om zijn mening positief over te brengen. Jesse is zeer ambitieus en dit is dan ook wat er voor zorgt dat hij gedreven blijft. Op het veld valt Jesse op door zijn explosieve loopacties, zijn passes en zijn schietvaardigheid. Hij is een aanwezigheid op het veld en heeft het vermogen om zijn directe tegenstander te verslaan. Buiten het veld is hij een sociaal, extravert persoon die met iedereen overweg kan en die het leuk vindt om in een groep te zijn.

Viterbo University speelt haar wedstrijden in de Continental Athletic Conference. De Continental Athletic Conference (CAC) maakte haar all-conference teams bekend waarbij het Viterbo Men’s Soccer team zes spelers bracht. Daarnaast kreeg de school erkenning voor hun goede resultaten van het afgelopen seizoen (16-1-1).

Wij wensen Jesse veel succes toe in de VS!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.