Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

The Weekend Rewind 9 september – 11 September

Een nieuwe week, een nieuwe Recap! Er waren afgelopen weekend weer heel veel wedstrijden waar al onze talenten zich weer hebben laten zien. Hieronder enkele hoogtepunten van onze Student-Athletes!

Viterbo University; Jasper Bruisten & Jesse Fedior

Een ongeslagen reeks van zeven wedstrijden zonder tegendoelpunten in de NAIA, Jasper Bruisten en Jesse Fedior mogen veel juichen dit seizoen! Jasper was al belangrijk in deze wedstrijden met 2 goals en 2 assists, Jesse moet zijn opwachting nog maken. Wij houden de twee in ieder geval goed in de gaten!

Central Methodist; Jesse Bank, Koen Schimmel & Beer de Vos

Drie op een Rij! Het Men’s Soccer team van CMU heeft de afgelopen drie wedstrijden in hun Conference maar één tegendoelpunt gekregen, keeper Beer de Vos is dus sterk invorm! Aanvaller Koen Schimmel en verdediger Jesse Bank maken nog hun opwachting in het eerste elftal, maar met deze vorm kan dat niet lang meer duren. Klasse mannen!

Jasmijn Holdinga

Verdedigster Jasmijn Holdinga van Sussex County CC heeft een lekker weekend erop zitten! De verdedigster wist het doel schoon te houden en haar ploeggenoten wisten maar liefst 11 goals te scoren! Lehigh Carbon CC bleek geen partij te zijn voor de ‘Skylanders”. Komende week staat er een duel tegen Mercer County CC op het programma in de competitie. Jasmijn zal ongetwijfeld gebrand zijn om ook nu de ‘0’ te houden.

West Chester University; Yasmine van Soest & Valerie van Kuijck

Het West Chester Field Hockey team van Yasmine van Soest en Valerie van Kuijck presteert dit seizoen fantastisch. De hockeydames hebben dit seizoen vier wedstrijden erop zitten en elke wedstrijd resulteerde in een dikke overwinning. 10-1, 5-1, 6-0 en 8-0 waren respectievelijk de overwinningen op Assumption, Bentley, Mount Olive en New Haven. Yasmine en Valerie zijn samen betrokken bij maar liefst 14 van de 29 goals, lekker bezig dames!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.