Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

The Weekend Rewind 23 September – 25 September

Het is weer maandag en dat betekent weer een nieuwe Recap! Onze student-athletes hebben afgelopen weekend weer goed gepresteerd. Hier sommen we de highlights op van afgelopen weekend.

Het regent doelpunten voor de hockeydames van Kent State

De field hockeydames van Kent State lieten afgelopen weekend zien dat het maken van doelpunten voor hen geen probleem is. Het team van Iris Bekker wist namelijk met een dikke 7-0 te winnen van Ball State. Dit is het hoogste aantal doelpunten van dit seizoen in één wedstrijd voor de Kent State hockeydames. Deze uitslag is ook niet geheel onverdiend. Kent heeft in deze wedstrijd 23 schoten gehad waarvan 16 op doel, zelf kregen ze er maar 3 tegen. Aankomende vrijdag neemt het team van Iris het op tegen het team van Merle Kal, de Ohio Bobcats, waar de Kent State hockeydames er weer alles aan gaan doen om er met de winst vandoor te gaan.

Syracuse weet met een indrukwekkende score thuis te winnen

De field hockeydames van Syracuse zorgde dit weekend voor een spektakelstuk in eigen huis. Syracuse wist afgelopen weekend thuis met een overtuigende 6-0 te winnen van Dartmouth en blijven dit seizoen nog steeds ongeslagen in eigen huis. Met maar liefst 26 schoten waarvan 14 op doel is deze overwinning zeker meer dan verdiend! Het team van Pleun Lammers, Eefke van den Nieuwenhof en Willemijn Boogert zijn dit seizoen erg sterk van start gegaan. In de 10 wedstrijden die er zijn gespeeld, wist Syracuse er 8 te winnen. Aankomende vrijdag zijn de field hockeydames van Syracuse te vinden in het J.S. Coyne Stadium. Waar zij het op gaan nemen tegen het Boston College van keepster Carine van Wiechen. Hier zullen zij gaan strijden voor hun negende overwinning van het seizoen!

De V-Hawks maken een einde aan de winreeks van Morningside en blijven ongeslagen

Het men’s soccer team van Morningside was afgelopen weekend op zoek naar een overwinning of een gelijkspel om hun ongeslagen reeks van vier wedstrijden te verlengen. Hiervoor namen ze het op tegen het team van Jasper Bruisten en Jesse Fedior, de V-Hawks, die eerste staan in de competitie. Het team van Youri Vugts slaagde er jammer genoeg niet in om deze reeks voortzetten. De V-Hawks wisten door een doelpunt in de 34eminuut de winst binnen te slepen en blijven dit seizoen dan ook ongeslagen. Na 10 wedstrijden op rij te hebben gewonnen, hebben de V-Hawks wel een weekendje vrij verdiend en zullen ze 9 oktober gaan strijden voor hun elfde overwinning van dit seizoen tegen de Concordia Moorehead.

 

De hockeydames van UPenn winnen hun eerste wedstrijd van het seizoen

De field hockeydames van UPenn wisten afgelopen weekend met 2-0 te winnen van het grote Temple. Het team van Lis Zandbergen haalde door deze overwinning hun eerste zege van het seizoen binnen! Dat Temple 7 van de 10 wedstrijden van dit seizoen heeft gewonnen, maakt de prestatie van de dames van UPenn nog knapper! Aankomende vrijdag zal UPenn gaan strijden voor hun tweede overwinning van dit seizoen. Dit doen zij tegen topschool Harvard.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.