Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Verdedigende middenvelder Jasper Bruisten wordt een Viterbo Hawk!

Verdedigende middenvelder Jasper Bruisten wordt een Viterbo Hawk!

Na een lange voetbalcarrière bij Beuningse Boys is het komende zomer tijd voor Jasper Bruisten een nieuwe stap te maken. Bij de head coach men’s soccer team van Viterbo University vond Jasper de klik waar hij naar zocht om voor deze school te kiezen.

Jasper begon op zijn 6e met voetballen bij zijn plaatselijke club Beuningse Boys. Hij komt uit een echte voetbalfamilie. Meteen vanaf het begin heeft Jasper in de hoogste teams van zijn leeftijdscategorie gespeeld, in de hoogste regionale en ook nationale jeugdcompetities. Met twee van de jeugdteams waar de verdedigende middenvelder speelde wist hij een kampioenschap te winnen. Jasper werd in de U13-1 verkozen tot aanvoerder en is dit sindsdien al jarenlang. Met de U15-1 wist hij te promoveren naar de 2e hoogste nationale divisie hier in Nederland, terwijl hij in datzelfde jaar ook concurreerde met spelers van een veel hogere leeftijd in de U17-1, ook vechtend om promotie. Op 16-jarige leeftijd maakte Jasper zijn debuut in het eerste seniorenelftal van Beuningse Boys en maakt sinds dat moment vast deel uit van de selectie. Met het eerste elftal van Beuningse Boys speelt hij ieder seizoen opnieuw mee voor promotie en landskampioenschappen. Dit seizoen is hij kampioen geworden van de competitie met een totaal van 60 punten.

Na een succesvolle deelname aan de KingsTalent Men’s Soccer Showcase in maart heeft Jasper een goede highlight video kunnen maken. Hierdoor heeft hij meerdere gesprekken gevoerd met verschillende coaches. Bruisten kreeg meerdere aanbiedingen, maar maakte door de goede klik met head coach Luke Dunn de keuze voor Viterbo University.

Het men’s soccer team van Viterbo University staat onder leiding van head coach Luke Dunn. Dit is zijn 5eseizoen als head coach van de Viterbo Hawks. Het men’s soccer team van Viterbo komt uit in de Continental Athletic Conference. Ze spelen tegen scholen als bijvoorbeeld, Cardinal Stritch University en Iowa Wesleyan University. Naast Jasper gaat ook KingsTalent talent Jesse Fedior het men’s soccer team van de Viterbo Hawks versterken.

We wensen Jasper heel veel plezier en succes toe bij zijn avontuur in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.