Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Van Smitshoek naar Lee University

Van Smitshoek naar Lee University

Cleveland, Tennessee wordt de nieuwe thuishaven van de ervaren verdediger Nick Meijboom. De 23-jarige verdediger van VV Capelle en Smitshoek heeft een contract ondertekend bij het men’s soccer team van Lee University, uitkomend in de Gulf South Conference.

 

Nick, die zijn carrière begon op vijfjarige leeftijd bij VV Capelle, vertrok een jaar later naar Smitshoek vanwege een verhuizing met zijn ouders. Uiteindelijk kwam hij daar in de hoogste jeugdteams uit in de U13 categorie. Bij Smitshoek wist hij de postseason playoffs te winnen voor promotie naar de Nationale Divisie met het Onder 19 team. In dit team bereikte hij ook de halve finale in de beker. Vanaf het seizoen 2017-2018 werd hij aanvoerder en speelde hij voor het talententeam van Smitshoek en bereikte daar de kwalificatie voor de postseason playoffs finale. In 2018-2019 wist hij zijn debuut te maken in het eerste efltal van Smitshoek en kwam hij uit in de Hoofdklasse.

Nick komt het best tot zijn recht als centrale verdediger. Enkele sterke punten zijn, zijn fysieke kracht, zijn duelkracht en zijn leiderschapskwaliteiten. Daarnaast is Nick een sociaal, aardig en warm persoon. Hij staat altijd klaar voor zijn vrienden en teamgenoten. Op het veld is hij het type die je niet graag tegenkomt door zijn fysieke kracht en zijn exceptionele winnaarsmentaliteit. Kortom: een echte verdediger!

 

Lee University
Het nieuwe team van Nick komt uit in de Gulf South Conference en wist afgelopen seizoen op de vierde plek te eindigen achter scholen als Spring Hill, West Florida en AL- Huntsville. Na Nicks deelname aan de Showcase raakte hij in gesprek met Lee University, waar hij uiteindelijk zijn contract heeft getekend. De Lee University Flames hebben er met Nick een echte versterking bij in de verdediging en zullen nu zeker een kans gaan wagen om te strijden voor de top 3 positie!

Wij zijn enorm benieuwd naar Nicks ervaringen in de VS en houden jullie natuurlijk op de hoogte van zijn gave avontuur in Cleveland!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.