Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Van den Nieuwenhof weet van geen ophouden!

Van den Nieuwenhof weet van geen ophouden!

Eefke van den Nieuwenhof’s indrukwekkende prestaties zijn ook de ACC niet ontschoten: met een groot aandeel in de wedstrijden tegen Boston College en Harvard is Eefke verkozen tot ‘Offensive Player of the Week’!

Van den Nieuwenhof trof in een paar dagen tijd tweemaal een geduchte tegenstander: Boston College en Harvard bevinden zich allebei in de top- 15, waarmee op voorhand al bekend was dat er twee serieuze krachtmetingen zouden volgen. In de eerste wedstrijd was Van den Nieuwenhof verantwoordelijk voor de laatste treffer, waardoor Syracuse de wedstrijd tegen Boston College winnend wist af te sluiten (3-2).

Twee dagen later volgde de wedstrijd tegen Harvard. In een knotsgek duel waar de score redelijk gelijk opging, trok Harvard uiteindelijk aan het langste eind (5-6). Van den Nieuwenhof wist wel wederom belangrijk te zijn met twee doelpunten, waardoor de award haar bijna niet meer kon ontschieten.

Gefeliciteerd Eefke en succes tegen Princeton!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.