Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Interviews

Update – Floris Blom, eerste maanden

Update – Floris Blom, eerste maanden

Floris Blom zit alweer enkele maanden in Amerika. Living his dream, voetballen en studeren in Amerika. Het is tijd om terug te kijken en een kleine update. Vanuit Romeoville, Lewis University campus, Illinois.

 

Als een student-athlete aan Lewis University bestaat mijn leven uit twee onderdelen, dat zijn sport en studie. Het leven als een topsporter bevalt me uitstekend. Dagelijks bezig zijn met mijn grootste hobby voetbal voelt vertrouwd en fijn. Op de campus heerst een topsportklimaat. Alles wordt er geregeld om de spelers zo goed mogelijk te laten presteren. Denk aan shakes voor herstel, hotels tijdens uitwedstrijden, spelersvolgsystemen en noem zo maar op.

 

 

Als een student volg ik momenteel de Master Organizational Leadership. Een programma waarmee ik mijn individuele leiderschapskwaliteiten aan het ontwikkelen ben. Wat is nodig om mensen in beweging te krijgen? Wat maakt iemand een succesvolle leider en wat niet?  Dit zijn vraagstukken waar ik me mee bezig mag gaan houden tijdens het schrijven van verschillende papers en opdrachten. Daarnaast ontwikkel ik mijn Engelse vaardigheden in een rap tempo.

 

Kortom, ik geniet elke dag hier op de campus en heb nog geen seconde spijt gehad van deze beslissing. Een prachtig avontuur wat alleen nog maar mooier wordt!

 

‘Dreams don’t work unless you do’ – Floris Blom

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.