Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

University of Virginia versterkt zich met Jet Trimborn!

University of Virginia versterkt zich met Jet Trimborn!

Vanaf volgend seizoen kunnen de Cavaliers zich versterken met Jet Trimborn.

HC Gooische in Bussum is de eerste hockeyclub waar Jet speelt. Ze heeft altijd op de hoogste niveaus gespeeld en wanneer ze in het onder 12 team speelt pakt ze haar eerste prijs. Zo wordt ze met haar team Nederlands kampioen outdoor en wordt Jet uitgeroepen tot beste keepster van het toernooi. Ook pakt ze met haar onder 12 team de 2e plaats in het indoor kampioenschap. Haar laatste 3 seizoenen speelt Trimborn in de Landelijke competitie en heeft ze in het seizoen 2021-2022 haar debuut gemaakt in het eerste seniorenteam. Ook is Jet drie keer geselecteerd voor het Nederlands hockeyteam onder 15, 16 & 19.

Jet gaat vanaf de herfst naar Amerika en zal als Freshman starten bij het hockeyteam van Virginia University. Maar liefst 18 speelsters van het Virginia Hockeyteam zijn genomineerd voor het 2021 NFHCA national Academic Squad en het gehele team is geëerd door het National Field Hockey Coaches’ Association. Dit is alweer de 11e keer oprij dat ze deze onderscheiding mogen ontvangen.

Jet: ontzettend veel plezier en succes met je trip naar de VS!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.