Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

KingsTalent Teams of the Week #12!

De laatste KingsTalent Teams of the Week van dit kalenderjaar! Het seizoen loopt ten einde en veel talenten hebben het seizoen er al op zitten, maar er zijn ook nog steeds spelers en speelsters ‘in the running’! Check hier de KingsTalent Teams of the Week #12!

De voetballers hebben wederom van zich laten horen! De mannen van Life University wonnen afgelopen weekend met 3-1 van University of Mobile, met in het bijzonder: aanvaller Danny de Lorijn; de spits scoorde twee keer! Ook Lucas Jacobs heeft een lekker weekend achter de rug! De topspits van Keiser University werd eerder deze week al verkozen tot ‘Player of the Year’ en gaf in de wedstrijd afgelopen vrijdag tegen Concordia University twee assists! De voetballers kunnen dus terugkijken op een mooi einde van hun seizoen!

Bij de hockeysters zijn er een paar monsterscores gevallen afgelopen weekend! Het Nederlandse trio van Converse University, Lotte Kanters, Julia Matthijssen en Josephine Jense wonnen afgelopen weekend met 12-0 van Lincoln Memorial University! Een ongekende score voor het team van de Dutchies! Ook Emma Allon van Lander University kan terugkijken op een fantastisch weekend. De middenveldster scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd tegen Belmont Abbey en bezorgde op die manier haar team de winst!

Voor de meeste volleybaltalenten zit het seizoen erop, maar er zijn nog steeds talenten bezig! Claire Crijns van University of San Francisco heeft maar weer eens van zich laten horen! De volleybalster die al erg vaak in het Volleybal Team of the Week terug te vinden was, won afgelopen zaterdag met 3-0 van Gonzaga!

Gefeliciteerd iedereen met je plekje in de laatste KingsTalent Teams of the Week, see you next season!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.