Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

University of Pennsylvania verwelkomt Lis Zandbergen

University of Pennsylvania verwelkomt Lis Zandbergen

Aankomende zomer zal de talentvolle hockeyster MHC Maastricht inwisselen voor UPenn in Philadelphia, Pennsylvania. Ze verwisselt hiermee de Nederlandse landelijke competitie voor een van de Amerika’s best aangeschreven competities, de Ivy League. Hier neemt ze het op tegen de beste academische scholen van het land zoals Harvard, Cornell, Brown en Princeton! Andere koek dus.

 

Op negenjarige leeftijd begon haar hockeycarrière bij haar lokale hockeyclub Hockeer. Maar voordat ze begon met hockey, was ze een fanatieke zwemster.  Al snel wist ze dat ze bij hockey op haar plek zat. Bij Hockeer was ze dan ook regelmatig topscorer met meer dan 15 doelpunten in 20 wedstrijden per seizoen. Een prestatie op zich! Uiteindelijk besloot ze in 2017 om te gaan hockeyen bij MHC Maastricht, waar ze op landelijk niveau speelt. In haar eerste seizoen in Maastricht (Onder 16) wist zij 9 keer te scoren en 6 assists af te leveren. In seizoen 2017-2018 werd ze met het Onder 16 team van MHC Maastricht tweede met de ‘League Championships’ en werden ze eerste (!) bij de ‘Indoor Championships’.

 

Lis is dus een echte goaltjesdief en komt het beste tot haar recht als spits. Ze heeft scorend vermogen, is technisch sterk en is een echte teamplayer.

UPenn

De University of Philadelphia, Pennsylvania staat academisch gezien erg goed aangeschreven. Daarnaast staat een opleiding aan UPenn garant voor een goed startsalaris. Zo is hier te zien dat op het moment dat je je opleiding afrondt op UPenn, je startsalaris zich tussen $100,000 en $150,000 bevindt. Ook staat UPenn geranked op #11 in de wereld, wat dus onwijs goed is! Voor elke 100 aanmeldingen op deze school, worden er maar 8 (!) aangenomen. Wij zijn dan ook erg trots dat Lis een van hen is 🙂

Proficiat Lis, wij gaan nog veel van je horen!

 

 

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.