Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Kingstalent-atleten domineren Conference! 2/8

Verschillende talenten komen in groten getale voor bij de Conference teams. Ben jij benieuwd naar de prestaties van deze talenten? Lees dan vooral verder!

Er zijn tientallen talenten die een onderscheiding hebben ontvangen, waar wij enorm trots op zijn. Om het overzichtelijk te houden en iedereen de aandacht te geven die ze verdiend hebben, worden de prestaties van deze groep talenten belicht in meerdere artikelen. In dit artikel komen acht talenten aan bod. Volgende week wordt er een nieuw artikel gepubliceerd waar andere talenten onderwerp van gesprek zullen zijn.

We starten met Bas van Beckhoven die een ware steunpilaar wist te zijn voor de ‘Seawolves’. De middenvelder uit Chaam startte in elke wedstrijd aan de aftrap en maakte slechts één keer niet de negentig minuten vol. Met een assist tegen Hofstra wist hij aanvallend ook van waarde te zijn, waardoor de ploeg uit New York een puntje over wist te houden aan deze krachtmeting. Door een sterk en constant seizoen wist Van Beckhoven een plekje af te dwingen in het All-CAA Conference Team.

Naast Van Beckhoven wist ook Nicole Panis van onschatbare waarde te zijn. Benieuwd naar haar prestaties? Check dan snel het artikel ‘Unieke onderscheidingen voor maar liefst zes talenten!’ waarin haar optredens worden belicht.

Met Mirthe Gans bespreken we het eerste hockeytalent van dit artikel. De speelster uit Tiel maakte furore voor UMass Lowell en was in zeventien wedstrijden betrokken bij zeven doelpunten. Gans presteert al voor een langere periode zeer constant, waar ze nu voor het tweede jaar op rij deze onderscheiding in ontvangst mag nemen. De dames uit Massachusetts wisten een record van 7-1 te behalen in de Conference, waar Gans steevast onderdeel was van de ploeg die vaak wist te domineren.

Kathelijne Knuttel wist indruk te maken voor de ploeg uit New Hampshire, waar ze met zes doelpunten en vijf assists een groot aandeel had in het succes van de ‘Wildcats’. De middenveldster uit Groningen maakte in haar eerste jaar direct indruk, wat heeft geleidt tot een plek in het All-Rookie Team.

Vervolgens komen we aan bij Julie Rodijk. Rodijk wist tien doelpunten te maken voor Ohio State waardoor ze eindverantwoordelijke was voor ruim vijftien procent van alle gemaakte goals. De back annex middenveldster heeft hiermee een opvallend groot aandeel in het aanvallende spel waarmee ze een plek heeft verdiend in het All-Big Conference Team. De hockeyster uit Huizen kent een seizoen met twee gezichten, maar kan over haar individuele prestaties niet klagen.

Lis Zandbergen’s prestaties zijn zeker niet onopgemerkt gebleven, waar ze een belangrijke schakel was voor de ploeg uit Pennsylvania. Naast dat Zandbergen zestien keer wist te starten voor de ‘Quakers’, wist ze twee doelpunten te maken en drie keer aangeefster te zijn. De ploeg van Zandbergen kende helaas een minder einde van het seizoen, maar desondanks mogen ze terug kijken op mooie resultaten. De hockeyster uit Eijsden kent een uitstekend vierde jaar, waarvoor ze nu dus beloond is.

Met Maura Verleg belichten we de laatste hockeyster van dit artikel. De defensief ingestelde Verleg wordt al jaren gezien als steunpilaar van de ploeg en ook dit jaar kwam dat weer tot uiting. Door elke wedstrijd te starten wist de hockeyster uit Geldrop voor controle en zekerheid te zorgen, wat de basis vormde voor het succes van de ploeg uit Maryland. Momenteel is dit alweer het vijfde jaar voor Verleg, waar ze met deze onderscheiding het onvergetelijke avontuur nog sierlijker weet te maken.

Dat de laatste hockeyster van dit artikel is besproken, betekent nog niet dat het artikel ten einde is. Als laatste belichten we namelijk de prestaties van Julie Eskes, die indruk wist te maken bij de dames van Lancaster. De middenveldster uit Utrecht wist haar prachtige seizoen vorige week al te bekronen met een kampioenschap, en als kers op de taart belandt ze ook nog in het All- Region Team.

Wat een prestaties hebben deze talenten geleverd zeg! Gefeliciteerd met deze prachtige onderscheidingen en veel succes nog!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.