Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Twan Verweij signs at Carson Newman University, Jefferson City, Tennessee

Twan Verweij signs at Carson Newman University, Jefferson City, Tennessee

 

Deze zomer wordt de droom om te voetballen en studeren in Amerika werkelijkheid voor Twan Verweij, de 22-jarige keeper verruilt hoofdklasser VV De Meern voor Carson Newman University uit Jefferson City, Tennessee.

 

De 2 meter lange doelman is sinds zijn jeugd al actief bij VV De Meern waar hij in de jeugd alle selectieteams heeft doorlopen. Inmiddels is Twan al drie seizoenen actief in de A-selectie van de club waarmee hij in 2015 kampioen in de 1e klasse werd en waar hij nu mee in de zondag Hoofdklasse A uitkomt. Na dit seizoen is het tijd om zijn vereniging te verlaten voor een nieuwe stap in zijn carrière, een avontuur in Amerika!

 

 

 

Verweij sluit vanaf augustus aan bij het Carson Newman University men’s soccerteam van hoofdcoach Stephen Lyons. De CNU Eagles komen uit in de SAC, South Atlantic Conference en werden in de historie negen keer kampioen in deze conference. Het afgelopen seizoen kenden de CNU Eagles een minder jaar met veel tegendoelpunten waardoor de coach op zoek ging naar een nieuwe doelman, hierbij zijn ze uitgekomen bij Verweij. CNU Eagles hebben hoge verwachtingen van de keeper uit Utrecht en daarom is het ook zeer waarschijnlijk dat Twan een belangrijke schakel gaat worden in het elftal van Stephen Lyons.

 

 

 

 

Twan zal in Tennessee samen gaan spelen met spelers afkomstig uit Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Noorwegen, Brazilië, Cyprus, Australië, Zweden en Amerika zelf natuurlijk. Bij Carson Newman University is dus sprake van een team met spelers uit alle hoeken van de wereld.

 

KingsTalent wenst Twan veel succes in the States komend seizoen! Natuurlijk zullen we hem op de voet volgen en verslag doen van zijn avonturen. Deze avonturen worden op deze website gedeeld. Wil je Twans verhalen blijven volgen; like ons op Facebook, volg ons op instagram of twitter.

Lijkt jou het ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

 

 

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.