Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings Updates

Tom Maas versterkt team KingsTalent!

Tom Maas versterkt team KingsTalent!

KingsTalent groeit, niet alleen in het aantal talenten dat begeleid wordt, maar ook in het aantal sporten. Om de groei die KingsTalent meemaakt in goede banen te leiden heeft KingsTalent de afgelopen maanden gezocht naar een versterking voor het hoofdkantoor in Gemert, recentelijk gevonden in de persoon van Tom Maas.

Tom is geen onbekende van KingsTalent, waar hij al eerder werkzaam was als stagiair. Tijdens zijn studie SPECO Sportcommunicatie was Tom een half jaar verantwoordelijk voor de online communicatie van KingsTalent, alsmede het onderzoek dat hij heeft verricht. Daarnaast raakte de Limburger tijdens zijn stage zo enthousiast door alle verhalen die hij hoorde van de KingsTalent student-athletes, dat hij besloot zelf de stap te zetten en een Master in Amerika te starten als student-athlete bij Tiffin University.

 

Het afgelopen jaar speelde Tom in het men’s soccer team van de Tiffin University en werd hij benoemd tot aanvoerder. Na een uitstekend seizoen, waarin zowel de conference als het conference tournament werden gewonnen, keerde Maas in december noodgedwongen terug naar Nederland vanwege een rugblessure, waardoor de mogelijkheid ontstond zijn master te combineren met een baan.

Tom zal bij KingsTalent verantwoordelijk zijn voor de begeleiding talenten die als student-athlete in Amerika aan de slag gaan. Vanwege de prettige samenwerking in het verleden en de ervaring die Tom heeft opgedaan in Amerika, zien wij hem als de ideale versterking voor ons team!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.