Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Tom Maas – van stagiair bij KingsTalent naar student-athlete in de VS

Tom Maas – van stagiair bij KingsTalent naar student-athlete in de VS

Wat begon als een afstudeerstage bij KingsTalent, eindigt in een avontuur in Noord-Amerika. Tom Maas, onlangs afgestudeerd in sportcommunicatie aan de Fontys Economische Hogeschool, vervolgt zijn academische en sportieve loopbaan in Tiffin, Ohio. Hier zal de middenvelder een MBA in Sports Management gaan volgen.

 

 

 

De afgelopen maanden vervulde Maas, naast het schrijven van zijn scriptie, de rol van social media manager bij KingsTalent. Na enkele weken in Gemert actief te zijn raakt hij geënthousiasmeerd door de ervaringen en belevenissen van onze talenten in Amerika. Na het succesvol afronden van zijn opleiding in Tilburg staan nu alle seinen op groen voor zijn overstap naar de States. Een van de vele hoogtepunten uit het eerste half jaar van 2018 voor de Limburger, waarin hij onder andere terugkeerde van een kruisbandblessure én de titel veroverde met RKSV Minor in de Eerste Klasse D.

 

 

 

In het verleden kwam de dynamische nummer acht uit voor EHC Heuts, waar hij vanaf zijn 14ede diverse jeugdelftallen doorliep. Tijdens zijn eerste jaar als speler van het U19-elftal wordt Maas toegevoegd aan de selectie van het eerste elftal door hoofdtrainer Ole Tobiasen, voormalig speler van Ajax Amsterdam en momenteel onderdeel van de technische staf van het Deens nationaal elftal. In deze formatie speelt Maas enkele zeer bijzondere wedstrijden, waaronder een oefenduel tegen het Engelse Southampton, destijds gecoacht door Ronald Koeman.

 

 

 

Aankomend seizoen strijdt Maas met de ‘Dragons’ in de Great Lakes Intercollegiate Athletic Conference. In deze competitie neemt de ploeg van coach Rudy Brownell het op tegen Lake Erie College, het elftal van Aaron Middendorf, eveneens KingsTalent-athlete.

Ondertussen is Tom al gestart met zijn roadtrip in West Amerika. Wij houden de verrichtingen van Tom nauwlettend in de gaten en wensen hem heel veel succes in Tiffin, Ohio!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.