Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Interviews

Terugblik op het weekend van… Puk Thewessen!

Terugblik op het weekend van… Puk Thewessen!

Vandaag kijken we terug op het afgelopen weekend waarin onze talenten weer in actie zijn gekomen! Wekelijks zijn er talenten die een uitstekende prestatie neerzetten… dit weekend was Puk Thewessen een van deze talenten! Puk wist beide duels met haar Drexel Dragons te winnen en was in beide duels als verdedigster (!) trefzeker! Wij waren benieuwd naar wat Puk er zelf van vond… dus we vroegen het haar! 

 

Puk! Afgelopen weekend heb je jezelf gepresenteerd op de score sheet van de Drexel Dragons. Heb je altijd al zo’n neusje voor de goal gehad?

Ik ben een verdediger dus ik scoor zeker niet vaak, ik heb wel altijd corners gedaan voor zowel slag, sleep en flats. Hier op drexel focus ik vooral op mijn flats.

 

 In het weekend wist je in beide duels trefzeker te zijn zowel tegen Fairfield als tegen Indiana! Welke vond je zelf het mooist en waarom? 

Beide goals scoorde ik uit een corner, tegen Fairfield was het ook een beetje geluk omdat de verdediger hem erin tikte… maar ik vond mijn goal tegen Indiana zelf het mooist. Het was een lekker simpele rechtstreekse flats op goal. het was de eerste goal van de wedstrijd en het is altijd leuk en het geeft een goed gevoel om de 1-0 te maken.  

 

 

Je weet al goed aan je eigen persoonlijke productie te werken! Hoeveel doelpunten mogen we nog van je verwachten als verdedigster?

Ik hoop dat er nog vele doelpunten gaan komen, we zijn in de trainingen veel aan het oefenen met de corners, ook met meerdere varianten dus als het goed is worden ze alleen maar beter en beter.

 

Je hebt je draai al snel gevonden Puk! Kei leuk om te zien! Heb je het een beetje naar je zin in Philadelphia? Een beetje kunnen wennen aan het drukke student-athlete leven in de VS?

Ik heb het hier erg naar mijn zin! Het drukke schema was zeker eerst heel erg wennen, vooral in de eerste twee weken, onze pre-season, was best wel heftig. Toen onze competitie begon werden de trainingen ook minder dus nu valt het wel weer mee hoe druk ons schema is. En Philadelphia is een super leuke en mooie stad, er is heel veel te zien en te doen.  onze campus zit echt midden in de stad wat wel heel gaaf is! Het is hier wel een stuk wat drukker dan waar ik vandaan kom maar je raakt er snel aan gewend.

 

En nu? Hoe ziet de komende tijd eruit? We zien dat je vrijdag het eerste uit-duel op het programma hebt staan bij de Bryant Bulldogs! Denk je dat je die winning/scoring flow kunt voortzetten?

De komende weken blijven we super hard werken met het team om deze prestaties door te zetten en te blijven winnen natuurlijk! Je ziet dat wij als team erg aan het groeien zijn als je onze eerste wedstrijd vergelijkt met de wedstrijd van afgelopen zondag. Ik merk ook aan mijzelf dat ik steeds beter ga spelen elke wedstrijd, je raakt meer gewend aan het team en de manier van spelen hier. We gaan er vrijdag natuurlijk alles aan doen om te winnen en hopelijk kan ik er ook nog een goaltje in tikken.

 

Puk wij zijn enorm blij door je goede prestaties! Keep on going! Natuurlijk blijven we Puk en haar Drexel Dragons nauw volgen en houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen. Mocht je meer willen weten over onze talenten en hun dagelijkse avonturen; volg ons op Insta.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.