Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

KingsTalent Teams of the Week #5

Here we go! Donderdag; tijd voor de nieuwe Kingstalent Teams of the Week! Het regende afgelopen week weer doelpunten en awards. Hier zijn de beste voetbal-, hockey- en volleybaltalenten van afgelopen weekend!

De voetballers hebben zich weer weten te onderscheiden deze week, met een hoop voetballers die een award hebben gewonnen! Met deze week in het bijzonder; middenvelder Niek de Jong van LSU Shreveport. De middenvelder bezorgde zijn team de winst tegen Our Lady of the Lake University door twee keer te scoren. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 1-3 overwinning. Ook Lucas Jacobs heeft flink van zich laten horen. In de 9-0 (!) overwinning op Warner wist hij twee keer te scoren en gaf hij daarbij ook nog twee assists. Daarnaast werd hij dit weekend ook nog eens verkozen tot SC Offensive Player of the Week! Een zeer sterk Soccer Team of the Week dus!

Verder met de hockeysters! Deze week hebben de hockeytalenten er flink op los gescoord. Middenveldster Lotte Scalé heeft in haar debuutwedstrijd voor William Paterson University al na drie minuten weten te scoren! De wedstrijd eindigde in een 7-0 overwinning. Ook verdediger Eefke van den Nieuwenhof van Syracuse University heeft in de 6-0 overwinning tegen Dartmouth twee keer weten te scoren en gaf daarnaast ook nog een assist! Klasse gedaan dames!

Last but not least; het nieuwe Volleybal Team of the Week! Met deze week in het bijzonder; Nienke van Drunen heeft na vier wedstrijden te hebben verloren afgelopen weekend twee keer gewonnen met Morningside University. Ook Yenne Schepers is lekker op dreef. Haar school, Central Methodist University, heeft een winstreeks van vijf wedstrijden te pakken!

Gefeliciteerd iedereen met jullie plekje in de KingsTalent Teams of the Week!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.