Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards #Fromtheboardroom

Terugblik op sportief 2021 met 120 Awards!

Het einde van 2021 nadert, tijd voor een terugblik op het sportieve jaar waar onze talenten bijzonder goed hebben gepresteerd! Er zijn maar liefst 120(!) awards gewonnen! KingsTalent is trots.

We geloofden bijna onze ogen niet, 120 awards?! Hebben we dat wel goed geteld? Na meerdere keren gecheckt te hebben, kwam het besef: onze KingsTalent Student-Athletes hebben in het ‘Fall’ seizoen van 2021 maar liefst 120 awards binnen gesleept.

Wellicht even goed hier wat achtergrond informatie bij te geven. In Amerika worden wekelijks awards uitgedeeld, kijk eens rond op de website deze zie je gedurende het jaar al veel voorbij komen, maar ook aan het eind van het seizoen worden de ‘All Conference’, ‘All Tournament’, ‘All Academic’, ‘All Region’ en ‘All American’ awards uitgereikt. Om zo’n award te winnen, heb je een hele prestatie neergezet en wordt dan ook veel waarde aan gehecht in de VS. Deze waardering willen wij graag meenemen naar Nederland, want KingsTalent is ontzettend trots op al onze talenten, maar ook zeker op alle Awards.

Graag willen wij een paar van deze Awards en Awardwinners in het zonnetje zetten. Laten we beginnen met een aantal hockeysters: Diede Remijnse speelt bij James Madison en sleepte drie awards binnen! All Conference, All Region en All Tournament. De verdedigster van Syracuse, Eefke van Nieuwenhof overtreft dit met vier awards. Wat een prestatie! In vier van de bovengenoemde categorieën pikte ze een Award mee. Celeste Veenstra sloot haar laatste seizoen af met vier awards, ze is een echte meerwaarde geweest bij East Stroudsburg University. Spelers en speelsters kunnen ook beloond worden voor hun prestaties in de schoolbanken. Ophélie Bemelmans hockeyt bij Princeton en verdiend een All-Ivy League All-Academic Award, dat kunnen er niet veel zeggen!

Natuurlijk mogen wij onze voetballers niet vergeten, wat dacht je van Diego Konincks? De verdediger van Campbell University presteert op het voetbalveld en in de schoolbanken, hij wint All-Conference en All-Academic Awards. Keepster Marcelle Thedinga wist De Nationals te winnen met haar team en sleept een individuele Award binnen. Bastiaan Jager speelt bij Coker en pakt All Conference, All Region en All Tournament awards. We kunnen zo nog uren doorgaan, maar het komt erop neer dat het Fall seizoen van 2021 een topseizoen is geweest. Wij, als KingsTalent zijnde, kijken hier ontzettend trots op terug en willen iedereen van harte feliciteren met het behalen van een Award.

120 Awards… Absurd! KingsTalent kan niet wachten op volgend seizoen, ga zo door talenten!

Check alle award winners hier

 

 

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.