Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Tennisster Anne van Binsbergen beleeft een geweldige seizoenstart bij Wallace State

Tennisster Anne van Binsbergen beleeft een geweldige seizoenstart bij Wallace State

Anne Van Binsbergen is met haar team sterk gestart aan het nieuwe tennisseizoen. tot nu toe wisten ze iedere wedstrijd winnend af te sluiten.

Afgelopen seizoen is Anne deel uit gaan maken van de selectie van trainer Tim Garner. Tot nu toe is de keuze om hier te gaan spelen dus niet verkeerd geweest. Ze spelen in de Alabama Community College Conference en hebben daar alle zeven wedstrijden weten te winnen. Dit gaat niet zoals we in Nederland gewend zijn met een score van 2-0 (6-4, 6-4) bijv. Dit komt omdat het tennis er anders uit ziet in Amerika.

Een ontmoeting tussen twee universiteiten start met drie dubbelwedstrijden van één set. Deze gaan allemaal tegelijk de baan op. Het team dat twee van de dubbels wint, krijgt het eerste punt. Daarna vinden zes wedstrijden in het enkelspel plaats. Met zeven te verdelen punten op een wedstrijddag is er dus altijd een winnaar!

We hopen dat Anne deze vorm doorzet met haar team en mooi prestaties neer kan blijven zetten in het vervolg van het seizoen! Succes en we blijven je zeker volgen!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.