Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Anne van Binsbergen wordt een Tiger!

Anne van Binsbergen wordt een Tiger!

Het is bijna zover voor Anne van Binsbergen. Ze mag haarzelf op gaan maken voor een avontuur in de staat Alabama, waar ze haar studie gaat combineren met haar sport: Tennis!

De zeventienjarige tennisster Anne heeft eerst nog een aantal andere sporten uitgeprobeerd, voordat ze wist dat tennis de sport was waarin ze verder wilde gaan. Zo begon ze als wedstrijd danseres en begon ze op vierjarige leeftijd met turnen en zwemmen. Twee jaar later besloot ze hiermee te stoppen en te gaan hockeyen bij haar lokale hockeyclub. Niet heel veel later begon ze met tennissen. Op dertienjarige leeftijd besloot ze dan ook om haar volledig te focussen op tennis en school. Met tennissen speelde ze samen met haar team in de hoofdklasse. Hiermee behaalde ze verschillende kampioenschappen tot haar team de promotie won! Ze promoveerde bijna elk seizoen wat Anne alleen maar hielp. Door de promoties kon ze elk jaar een enorme stap zetten en haarzelf keer op keer verbeteren. Ook speelde ze meerde Junior Tennis Tournaments.

Anne beschikt over een super forehand en is erg goed in het spelen van rally’s. Geen wonder dat Wallace State Community College haar wil toevoegen aan hun team. De nieuwe Lion gaat spelen onder leiding van coach Tim Garner, die de Lions voor her derde seizoen gaat trainen. Ze wordt de eerste Nederlandse tennisster in een team met speelsters uit zowel Argentinië, Colombia, Australië en Amerika. Hierbij gaat ze spelen in de Alabama Community College Conference.

Wij wensen Anne heel veel succes en plezier bij haar nieuwe avontuur in de VS!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.