Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Tami Groenendijk tekent bij de National Champions in Texas

Tami Groenendijk tekent bij de National Champions in Texas

Tami zal na de zomer naar Texas vertrekken om Tyler Junior College te gaan vertegenwoordigen. De “Apaches” zijn op dit moment National Champions van de NJCAA.

Als klein meisje was Tami al groot fan van voetbal. Zo begon ze al op haar vijfde met voetballen bij haar lokale voetbalclub, Sportlust ’46. Hier doorliep ze 10 jaar lang bijna alle jongensteams en in haar laatste seizoen bij Sportlust ‘46 werd ze aanvoerder bij het jongensteam o17-2.  Dit wekte de aandacht van VEP en hier ging ze uiteindelijk spelen in de dames o19 in het seizoen 2016-2017. Vervolgens kwam ze in het seizoen 2017-2018 uit voor het tweede dames senioren elftal van Seastum en met dit team won ze de beker. In het daaropvolgende seizoen werd ze op 16-jarige leeftijd geselecteerd voor Seastum Dames 1. In dit seizoen stond ze ook nog eens een groot deel van de wedstrijden in de basis. Met 9 doelpunten en 8 assists in haar eerste seizoen in de Topklasse was het een succes te noemen.

 

Tami speelt doorgaans als rechtsbuiten, maar kan ook uit de voeten op linksbuiten en op de rechtsbackpositie. Haar sterke punten zijn onder andere haar tactische inzicht, het maken van beslissingen, haar aanvallende impulsen, haar rushes op de flanken, haar passing en voorzetten en bovendien heeft ze een enorm scorend vermogen.

Tyler Junior College

Tyler Junior College is een school gelegen in Tyler, Texas. Het is één van de grootste community colleges in Texas met een leerlingenaantal van meer dan 12.500. Het heeft een campus van maar liefst 145 hectare groot. Er is dus genoeg te zien voor Tami als zee aankomt op haar nieuwe school. Bovendien is er aan faciliteiten geen gebrek en zal Tami zich wanen in de wereld van een profvoetbalster.

 

 

Tyler Junior College Apaches

De sportteams die de school vertegenwoordigen worden ook wel de “Apaches” genoemd. Het dameselftal van de school is altijd goed vertegenwoordigd. Afgelopen seizoen werd het Women’s Soccer Program van de school zelfs National Champion van de NJCAA met Demi van Stappershoef in de basis! Het is een team waar Tami met haar kwaliteiten goed tussen zal passen.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat ze met haar scorend vermogen van toegevoegde waarde zal zijn voor de “Apaches”. Hopelijk kan ze haar team volgend seizoen wederom naar het nationaal kampioenschap helpen. Wij wensen Tami heel erg veel succes! Stay tuned voor nog meer nieuws over Tyler soon.. 😉 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.