Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Eerste minuten van het seizoen en direct belangrijk zijn voor het team, en veel meer…

Afgelopen weekend zijn er om en nabij 100 wedstrijden gespeeld door onze talenten! Een kleine greep uit de wedstrijden die opvallend en spannend waren:

Te beginnen bij Geert Bijl, die zijn eerste minuten maakte bij Point Park University. Coach Jeroen Walstra zal in zijn nopjes zijn met de terugkeer van Geert, want hij was zeer belangrijk in de 6-3 overwinning op Indiana University East. Met 2 goals en 1 assist was Geert duidelijk de Man of the Match! Natuurlijk mogen we Daan Stormink niet vergeten, hij scoorde ook 1 goal en gaf 1 assist. Prima overwinning mannen!

Luuk Oosterbosch weet ook niet van ophouden… afgelopen weekend was hij weer zeer nuttig voor Bethany Lutheran College. Luuk mocht weer 1 goal en 1 assist achter zijn naam zetten! Crown College werd opzij gezet met 4-0. Zo blijft Luuk ook een van de spelers met de meeste assists in het land!

Ook Amber Hofenk is bezig met een sterk seizoen. Afgelopen weekend werd afgerekend met Belmont Abbey: 5-2. Amber scoorde eenmaal en gaf ook een assist!
Daarnaast werd nog een wedstrijd gespeeld, ook ditmaal was het een spannende wedstrijd. Het team van Amber won met 4-3 van Queens University of Charlotte en weer wist Amber te scoren! Lets keep this going!

Simone Hefting had een fijn weekend. De speelster van Lafayette Field Hockey bereidde twee goals voor in een 4-0 overwinning op Colgate.

Goalie van de week is toch echt wel Maarten Ritsema. Er stonden twee wedstrijden op het programma voor Northeastern Junior College. De eerste wedstrijd was een confrontatie tegen Sheridan College. Deze wedstrijd werd over de streep getrokken door het team van Maarten: 1-0. Cleansheet nummer 1 van het weekend voor Maarten.
Een dag later stond Gillette College tegenover de mannen van Northeastern. Deze wedstrijd was duidelijk een makkie… Eindstand: 7-0 en dus weer een cleansheet voor Maarten!

Bij Coker College was Britt Kabo zeer belangrijk afgelopen weekend. Limestone was de tegenstander en het beloofde een spannende pot te worden. In een enerverende wedstrijd, trok Coker College aan het langste eind. Al vroeg in de wedstrijd kwamen de Coker Cobra’s op een achterstand. pas in het derde kwart kwamen beide teams pas echt los. Uiteindelijk was er een overtime nodig om een winnaar te krijgen. Britt was goed voor 1 goal en 2 assists! Top, Britt!

Julie Rodijk & Pelou Bakker speelden ook twee wedstrijden afgelopen weekend. Beide wedstrijden werden overtuigend gewonnen. Respectievelijk Sacred Heart en Wagner University werden geklopt: 8-1 & 4-0.
Prima resultaat dames!

Yesin van der Pluijm scoorde tweemaal in de eenvoudige overwinning op North Greenville. Een goal daarvan was een mooie vrije trap! Hier beneden de beelden:

Sara Vijfhuizen gaat nog steeds als een speer met USAO! Afgelopen weekend werd met 3-1 gewonnen, waarin zij ook eenmaal scoorde, maar wat misschien nog wel opmerkelijker is, is dat dit pas de 4e(!) tegengoal was dit seizoen. Wat een prestatie!

Dit was het voor vandaag. Later deze week komt er nog een update over de uitslagen van maandag t/m donderdag. Stay tuned!