Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Twan Verweij – Honorable Mention

Twan Verweij – Honorable Mention

Twan Verweij mag terug kijken op een uitstekend eerste seizoen in Amerika! Maar liefst 8 clean sheets noteerde Twan met zijn team Carson Newman University. Hiermee verdiende hij een honorable mention van South Atlantic Conference. 

 

 

 

Helaas werd het seizoen van Twan Verweij en Carson-Newman deze week ten einde gebracht. In de kwartfinale van het Conference Tournament werd het team uitgeschakeld door Queens. Na een goede start viel het doek in overtime voor de ploeg uit Jefferson City, Tennessee. Voor Twan was er toch een mooi einde van het seizoen, hij kreeg van de South Atlantic Conference een dik verdiende onderscheiding.

 

 

 

Twan Verweij was dit seizoen één van de sterkhouders bij Carson-Newman. Mede door het sterke seizoen van Twan verbeterde het team al begin oktober het record van 5 clean sheets op rij. Destijds werd hij al uitgeroepen als Player of the Week. Uiteindelijk stopte de teller op 8 clean sheets. Daarmee komt Twan na zijn eerste seizoen in Tennessee al op plek 6 van ‘all-time career clean sheets’ namens Carson-Newman. Volgend seizoen zal hij verder op deze lijst willen stijgen en opnieuw geschiedenis willen schrijven.

 

 

 

De 8 clean sheets kwamen tot stand met een reddingpercentage van maar liefst 75%. Eerder dit seizoen werd Twan al een keer verkozen tot Player of the Week in de South Atlantic Conference. Mede door blessures van diverse belangrijke krachten wist Carson-Newman uiteindelijk niet verder te komen dan de kwartfinale van het Conference Tournament. Een teleurstellend einde van een memorabel seizoen. Door Twan’s uitzonderlijke prestaties van dit seizoen kreeg hij een Honorable Mention van de South Atlantic Conference, een grote eer voor de Utrechter.

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.