Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Start van het waterpoloseizoen voor Iris Oudshoorn en Salem University!

Start van het waterpoloseizoen voor Iris Oudshoorn en Salem University!

Begin februari is het waterpoloseizoen begonnen voor ons talent Iris Oudshoorn. Voor de Freshman aan Salem University is het avontuur nu dus écht begonnen! Hieronder lees je meer over Iris en de start van haar seizoen.

Op vrijdag 3 februari reisde het waterpoloteam van Iris uit Salem naar Lexington VA voor hun seizoensopener tegen Virginia Military Institute. “The Tigers” gingen goed van start en waren in staat VMI uit te schakelen en leidden de wedstrijd vanaf het eerste kwart. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 16 – 12 voor Salem. Een sterke seizoensopening dus voor Salem en Iris, die ook nog eens twee keer het net wist te vinden tijdens haar eerste officiële wedstrijd voor Salem!

Afgelopen weekend reisde het dameswaterpolo naar Lewisburg, PA om het daar op te nemen tegen Villanova, LIU en Saint Francis University. Helaas konden ze geen van deze teams verslaan. Hun eerste wedstrijd was 7-15 voor Villanova, de score van de tweede wedstrijd was 4-14 voor LIU en hun laatste wedstrijd op zondag was een spannendere wedstrijd, 10-14 voor Saint Francis. Iris kreeg wel nog een assist en een doelpunt op haar naam in de eerste wedstrijd.

Salem krijgt dit weekend de kans om zich te herpakken tijdens de Indiana-klassieker in Bloomington, waar ze het zullen opnemen tegen Occidental College, University of Pacific, California Baptist University en Indiana University.

Wij wensen Iris en haar team heel veel succes dit weekend en we blijven haar zeker volgen gedurende haar eerste seizoen in de USA!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.